19 de nov. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 4): VILAFRANCA 4 - TORDERA 4

Font: Premsa CP Vilafranca

Un Tordera molt lluitador li esgarrapa dos punts al Patí

Aquest passat divendres el Caixa Penedès va empatar amb el Tordera en un partit complicat, que tot i que les coses es van posar molt bé de bon principi, al final es va acabar patint, però es va aconseguir un punt molt valuós. Cal destacar la massiva afluència de públic que es va congregar al pavelló municipal per presenciar l’encontre.

El partit va començar amb un Patí decidit a guanyar, i en el minut 5 de partit, Xavi Caldú posava el primer gol favorable als locals. Tot semblava anar bé, però mica en mica el Tordera es va anar creixent, i el jove Sergi Parra va portar de corcoll a la defensa vilafranquina. El Tordera ho intentava de totes maneres, amb xuts de lluny, de jugada, però sempre es trobava amb les bones intervencions del porter vilafranquí però quan menys s’ho esperava la poliesportiva, Adrià Martos posava l’empat a 1. El Vilafranca sense posar-se nerviós va continuar intentant el gol, però sense recompensa, i amb el 1 a 1 es va arribar al descans.

Xavi Caldú en el moment de fer el gol de falta directa

A la segona part el partit es va posar emocionant, i de nou Xavi Caldú al minut 9 va fer el segon gol pels vilafranquins aprofitant una falta directe molt ben llençada pel capità del Patí. Però poc va durar l’alegria vilafranquina, quan Sergi Parra va transformar un penal poc després del gol vilafranquí. El Vilafranca arribava amb molt de perill a la portera dels torderencs, però els visitants estaven molt ben posicionats en defensa i l’encert del porter feien que el Vilafranca no acabés de materialitzar les seves ocasions de gol. D’aquesta manera l’històric Tordera es va refer, i de nou Parra va marcar el tercer gol pels visitants, aprofitant un error de Sebas Moreno en una passada a un company seu. El gerro d’aigua freda  va caure al municipal, però Moreno es va refer del seu error i va marcar l’empat a 3 mitjançant un xut llunyà. Quedaven pocs minuts per la finalització del partit i de nou el Tordera es va avançar. El patiment es va apoderar dels aficionats vilafranquins, però a manca de 2 minuts Vázquez feia l’empat a 4 i deixava l’empat definitiu en el marcador.

Joan Vázquez acabant de marcar el gol de penal, amb la bola a l'interior de la porteria del Tordera

CP VILAFRANCA: Bargalló, Esteva, Expósito, Moreno (1)  i Caldú (2) –cinc inicial- Muntane, Vázquez (1) i Borràs

CP TORDERA: López, Parra (3), Martos (1), Castañé i Garriga –cinc inicial- Cuenca, Grima i Hernández