OK LLIGA 2012-13 (JORN. 8): NOIA 2 - VENDRELL 8

El Moritz CE Vendrell guanya 2 a 8 a la pista del Noia

Alineacions

CE NOIA FREIXENET: Xevi Puigbí, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Eloi Mitjans i Gerard Teixidó –cinc inicial- Àlex Ribó, Joan Feixas, Pau Bargalló, Toni Seró i Jaume Farrés.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Xavi Barroso, Eloi Albesa, Xavi Costa i Jepi Selva –cinc inicial- Gerard Camps, Àngel Rodríguez, Óscar Ruiz, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

Gols
0-1 Jepi Selva (7’); 0-2 Jepi Selva (9’); 1-2 Toni Seró, de penal (18’); 1-3 Jepi Selva (19’); 1-4 Eloi Albesa, de falta directa (34’); 1-5 Xavi Costa (44’); 1-6 Óscar Ruiz (45’); 2-6 Toni Seró, de falta directa (47’); 2-7 Eloi Albesa, de falta directa (49’), i 2-8 Eloi Albesa, de falta directa (49’).

Targetes: blaves a Jordi Del Amor (5'), a Toni Seró (9'), a Àngel Rodríguez i a Aleix Esteller (28') i vermella a Carles Camps, de la banqueta del CE Noia (48').

Àrbitres: Prades i Gómez.

Gran partit del Moritz CE Vendrell a la pista del Noia. Ben aviat, amb gols de Jepi Selva, es va encarrilar el partit i es va arribar al descans amb el resultat d'1 a 3. A la segona part, durant 9 minuts, el Noia va poder aguantar aquest marcador i Roger Molina va estar molt segur a la porteria. Passats aquests minuts, el Vendrell va anar ampliant l'avantatge amb un Eloi Albesa molt encertat en l'execució de faltes directes. En definitiva, important victòria del Moritz CE Vendrell que es manté tercer classificat de l'OK Lliga.

Promoció d'entrades 2x1 per al partit contra el Liceo

El proper dimarts 20 de novembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del líder de l'OK Lliga, el Liceo. Només tres punts separen els dos equips. Es fa una crida a l'afició vendrellenca per omplir el pavelló del Club, animar l'equip i poder viure una nit històrica. Per aquest motiu, es farà una promoció d'entrades 2x1: comprant dues entrades, només se'n pagarà una. Per tant, és important que es vagi a veure el partit acompanyat.

El Vendrell a Europa

I el dissabte 24 de novembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà l'equip alemany RSC Darmstadt per disputar el partit de tornada de la primera eliminatòria de la CERS. El resultat del partit d'anada va ser de 0 a 3.