28 de nov. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 5) BARÇA B 5 - VILAFRANCA 4

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí perd un partit que tenia controlat

Mal resultat el del Patí Vilafranca aquest diumenge, en la jornada 5, on s’enfrontava al FC Barcelona B. L’equip vilafranquí a perdut el partit a manca de 4 segons per un 5-4.

El Caixa Penedès ha començat el partit amb moltes ganes i jugant un hoquei molt dinàmic, jugant bé a les contres i defensant de manera encertada. En el minut 7, Sebas Moreno, amb un fort xut de fora l’àrea, avançava al equip vilafranquí 0-1.  En el minut 15 els arbitres han ensenyat una targeta blava al jugador del barça Gavarra. La falta directa corresponent l’ha xutat Xavi Caldú i l’ha aturat Octavi Tarrés. Quan l’equip local jugava amb inferioritat, Joan Vázquez a rematat dins l’àrea una assistència de Joan Muntaner, per fer el 0-2. Amb aquest resultat favorable, el Patí ha desplegat el seu millor joc, i a manca de 5 minuts per l’acabament d’aquesta primera part, una altra vegada Joan Vázquez, venint de darrera de la porteria feia el 0-3. Quan faltava 1 minut i mig, el Barça ha aprofitat un rebot a la tanca de darrera de la porteria per fer el 1-3. L’autor del qual ha estat Gabarra. Amb aquest resultat favorable a l’equip vilafranquí s’ha arribat al descans.

A la represa, l’equip local ha sortit decidit a retallar les diferencies, i a la primera jugada d’atac ha aconseguit el 2-3 amb un fort xut llunyà, obra de Lopez. L’equip vilafranquí ha sortit relaxat en aquesta segona part, i en el minut 6, Galbas feia el gol de l’empat a 3. En el minut 9, el Barça ha arribat a les 10 faltes. L’encarregat de fer el llançament de falta directa ha estat Sebas Moreno, però el seu xut l’aturat Octavi Tarrés. El Patí ho seguia intentant amb xuts exteriors, però en el minut 18, Sito Expósito ha aprofitat una assistència de Sebas Moreno a dins l’àrea per fer el 3-4. L’equip local seguia buscant el gol de l’empat, i amb una jugada plena de rebots ha arribat el 4-4. L’autor del gol ha estat Gabarra. Quan tothom es pensava que aquest seria el resultat, els arbitres han ensenyat targeta blava a Sito Expósito, molt protestada pels jugadors del Patí. L’autor del llançament de la falta directa ha estat Galbas, però Oriol Bargalló ha aturat el seu xut. I a manca de 4 segons, el Barça ha robat una bola, i al contraatac ha marcat el gol de la victòria 5-4.

Resultat injust vist el partit, ja que l’equip vilafranquí es mereixia millor resultat en un pista complicada. Ara cal mirar endavant. El proper partit del Caixa Penedès Patí Vilafranca serà diumenge 2 de desembre a les 12:30 contra el Cerceda, un equip que també aspira a l’ascens de categoria.

FC BARCELONA B: Tarres, Martinez, Galbas(2), Gabarra(2) i Pujades (5 inicial) Cristià, Forment, Lopez(1) i Macia

CAIXA PENEDES CP VILAFRANCA: Bargallo, Esteva, Exposito(1), Caldú i Moreno(1) (5 inicial) Borras, Muntaner i Vazquez(2).