5 de nov. 2012

EL CD URDANETA FA UNA ESTADA AL CH LLORET



Entre els passats 25 i 28 d’octubre, 18 nens nascuts entre el 2001 i 2003 pertanyents al CD Urdaneta de Euskadi, van fer una estada per terres catalanes convidats per els nois del CH Lloret.

Aquesta estada conjunta ja s’ha fet en set ocasions, però aquesta és la primera vegada que els nois bascos es desplacen fins a Catalunya, on han passat quatre dies compartint entrenaments, partidets i moltes experiències amb els seus homòlegs lloretencs. Aquestes estades tenen  la particularitat que els nois deixen als seus pares i acompanyants “aparcats” en un hotel i ells s’allotgen a les residencies dels seus amfitrions, per el que d’aquesta manera forgen uns llaços que van més enllà de l’àmbit esportiu.

Foto de família entre els nois bascos i catalans durant un dels entrenaments conjunts
A part de realitzar entrenaments i partits conjunts amb els nois del CH Lloret, els nois del CD Urdaneta van aprofitar per jugar un partit contra el CP Malgrat i visitar les instal·lacions del FC Barcelona, coincidint amb el partit d’OK Lliga que el CH Lloret va anar a disputar contra el Barça en el Palau Blaugrana. Per la ocasió, els bascos van ser convidats per el club blaugrana a fer-se una foto amb els jugadors i poder fer una exhibició durant el descans del partit.

El CD Urdaneta amb els jugadors del Barça durant la seva visita al Palau Blaugrana
No cal mencionar que tant amfritrions com convidats van valorar molt positivament la experiència i ja estan a la espera de cel·lebrar molt aviat una nova trobada de germanor entre els dos clubs.  

Algunes imatges de la estada:

LA VISITA AL PALAU BLAUGRANA
 







UN ENTRENAMENT CONJUNT A LLORET:




Iñigo Vallejo (CD Urdaneta) i Eduard Recio (CH Lloret) són dos dels impulsors d'aquesta bonica iniciativa.