4 de nov. 2012

COPA ESPORTS PENEDÈS FEM 2012 (JORN. 2): IGUALADA 4 - REUS 2

Font: Premsa Igualada HC

LES IGUALADINES COMENCEN BÉ I ACABEN PATINT


Enric Bernadas | El dimarts a les 22:00 hores l’equip del Fontanellas y Martí va disputar el segon partit de la Copa Esports Penedès Femenina enfront del Reus Deportiu. Les noies d’en Pirri van començar el partit amb ritme i moltes opcions d’arribada a la  porta contrària, i fruit d’això va ser que en el minut sis i mig l’àrbitre xiulava un penal clar a l’àrea del Reus que la Laura Salvador es va encarregar de transformar desprès de la primera aturada de la portera visitant. La bona actuació de la portera de l'Igualada HC feia que les arribades de l’equip visitant no es transformessin en gols. Les igualadines tan sols un minut desprès del primer gol assolien el segon obra d’Anna Gil que desprès de recuperar una bola a mitja pista definia creuant la bora prop de l’escaire. El degoteig d’ocasions locals tenia el seu fruit dos minuts més tard al nou i mig. Quant La Laura Salvador penja un una bola desprès d’amagar el xut i la Raquel a l’aire li dóna velocitat i la introdueix al fons de la porteria. Tot just estàvem al minut deu i al minut deu semblava que la golejada podia ser grossa, però a partir d’aquí un cop més la precipitació es feia palesa en les jugadores igualadines i això va propiciar que s’arribés al descans amb el resultat de 3 a 0. 

En començar el segon temps la Raquel robava una bola a mig camp i se n'anava sola cap a la porteria contraria assolint batre la portera visitant i posant el 4 a 0 al marcador. Els múltiples intents de les visitants es veien aturats o be per la defensa local o per la magnífica actuació de la portera Laura Hernández. La tranquil·litat va durar fins al minut quinze, quant l’Esther Ferrer va rematar un rebot i creuava la bola al pal contrari, aconseguint el quatre a u. Tan sols cinc minuts més tard un potent xut de la Laia Jiménez transformava un penal que amb el que mancava de partit i tal i com van pressionar les noies del Reus desprès d’aquest quatre a dos, va fer patir a les igualadines fins al final.

Proper partit: El divendres dia 9 de novembre a les 20:30 hores a la pista del C.P. Vilanova en la tercera i última jornada de la 1a. Copa Esports Penedès Femenina.