3 de nov. 2012

OK LLIGA 2012-13 (JORN. 5): SHUM 4 - NOIA 2

Font: Premsa SHUM

Una victòria de caràcter

-El SHUM Grupo Maestre aconsegueix els tres primers punts de la temporada gràcies a una treballada victòria contra el Noia Freixenet.

-El primer gol de Marc Roca, protestat pels visitants, va encarrilar el partit quan només quedava un minut pel descans.

Crònica:

Ha costat, però els tres primers punts ja són aquí. Ambdós equips han sortit amb molt respecte a la pista però, un cop agafat el ritme del partit, el SHUM Grupo Maestre ha demostrat que necessitava els tres primers punts i ha ensenyat les seves armes en atac. L'explosivitat de David Plaza, les internades de Marc Navarro i el xut exterior de Jordi Galán han creat perill a la porteria defensada per Xevi Puigbí. El Noia Freixenet no ha estat a gust a la pista però també ha estat capaç d'incomodar la porteria de Willy Domínguez. El primer gol ha arribat en la jugada més polèmica del partit. Després d'una falta en atac dels visitants, Marc Roca ha sigut el més llest de la classe. Una sacada ràpida ha propiciat un contraatac entre Galán i Roca que ha acabat amb gol. Un gol que de ben segur ha dedicat al seu fill Ton, nascut tot just fa dos dies. La jugada ha sigut molt protestada per part del Noia i, al minut 39, Joan Feixas ha vist targeta blava per protestar. Els de Sant Sadurní han marxat al descans molt enfadats amb la parella arbitral.

Als cinc minuts de la represa Willy Domínguez també ha sigut expulsat amb blava per protestar un penal. Joel Moral, tot i sortir fred a la pista, ha aturat el xut però no ha estat capaç d'evitar el gol en el rebot. Amb l'empat a un, els dos equips han tingut ocasions per avançar-se en el marcador. Corria el minut 32 de partit i era el moment decisiu. Era el moment del màxim golejador maçanetenc. Jordi Bartrès ha rematat dins l'àrea una gran assistència de Galán. Un cop de moral que Feixas s'ha encarregat de respondre pocs segons després amb l'empat a dos.

L'efectivitat en els contraatacs és clau en l'hoquei. I el SHUM ho ha demostrat. Al minut 39, el rebot d'un xut exterior de Marc Navarro ha anat a parar a l'estic de Rubén Fernández que ha rematat a plaer. Amb el marcador en contra, el Noia ha atacat amb tot -sobretot amb un inspirat Toni Seró- però el gol de la tranquil·litat l'ha posat David Plaza quan només quedaven tres minuts pel final. A falta de tres segons Esteller ha disposat d'una falta directa que no ha estat capaç de transformar. Primera victòria del SHUM. Una victòria de caràcter.

Fitxa:

SHUM Maçanet: Willy Domínguez, Ruben Fernández, Marc Roca, Albert Soler i Marc Navarro (cinc inicial); Jordi Bartrès, David Plaza, Jordi Galán i Joel Moral.

Noia Freixenet: Xevi Puigbí, Toni Seró, Gerard Teixidó, Aleix Esteller, Jordi Del Amor (cinc inicial); Joan Feixas, Jaume Farrés.

Gols: (4-2) 1-0, m.24, Marc Roca; 1-1, m.30, Toni Seró; 2-1, m.32, Jordi Bartrés; 2-2, m.32, Joan Feixas; 3-2, m.39, Ruben Fernández; 4-2, m.47, David Plaza.

Blaves: Jordi Del Amor (24') pels visitants i Willy Domínguez (29') pels locals.

Faltes: 15 pel SHUM i 9 pel NOIA.