OK LLIGA 2012-13 (JORN. 5): REUS 5 - VENDRELL 3

El Moritz CE Vendrell perd 5 a 3 a la pista del Reus Deportiu

Alineacions

REUS DEPORTIU: Guillem Trabal, Joan Salvat, Albert Casanovas, Xavi Rubio i Jordi Adroher -cinc inicial- Raül Marín, Jordi Molet i Pol Pàmies.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Eloi Albesa, Jepi Selva, Xavi Barroso i Lluís Ferrer -cinc inicial- Xavi Costa, Òscar Ruiz, Jordi Aragonés i Àngel Rodríguez.

Gols
1-0 (12') Raül Marín; 1-1 (16') Xavi Barroso, de penal; 2-1 (18') Albert Casanovas, de penal; 3-1 (23') Jordi Adroher; 3-2 (23') Eloi Albesa, de falta directa; 4-2 (35') Xavi Rubio; 5-2 (41') Xavi Rubio, i 5-3 (49') Jepi Selva.

Àrbitres: Molina i Valverde.

Primera derrota del Moritz CE Vendrell a la cinquena jornada de l'OK Lliga davant d'un Reus Deportiu que, fins ara, ha guanyat tots els partits jugats al Palau d'Esports de la capital del Baix Camp. El partit va presentar tots els ingredients d'un gran derbi: joc ràpid, intensitat, alternança d'ocasions de gol i emoció fins al final. La primera part va ser més igualada i va acabar amb un marcador ajustat de 3 a 2, cosa que feia pensar que el Vendrell podria aconseguir la remuntada. Però a la segona part el Reus va estar més encertat i va ampliar l'avantatge fins a un 5 a 2. Cap al final, Jepi Selva va reduir-lo fent el 5 a 3 definitiu.

Ara ja toca pensar en els propers compromisos del Moritz CE Vendrell, dos partits que es jugaran a casa en pocs dies de distància, abans del desplaçament de la CERS a Alemanya, en què cal el màxim suport de l'afició perquè l'equip sumi els sis punts possibles i es pugui mantenir a la zona alta de la classificació de l'OK Lliga: