23 de nov. 2012

IVAN SANZ ÉS EL NOU ENTRENADOR DEL SHUM GRUPO MAESTRE

Font: Premsa SHUM

COMUNICAT DE PREMSA


El SHUM Grupo Maestre ja té nou entrenador. Després de la destitució de Jordi Roca, avui s’ha fet efectiu l’acord entre el tècnic Iván Sanz i la Junta Directiva. L’asturià ja ocuparà la banqueta el proper dissabte en l’important partit de la CERS contra el SK Germania Herringen. «Tot ha estat molt ràpid. Em van trucar ahir al matí i després a la tarda vam parlar. Primer volia veure si el repte esportiu em motivava i la veritat és que em fa molta il·lusió pels jugadors que hi ha i pels que ja conec», ha explicat Sanz, que ja anteriorment ja ha entrenat Marc Navarro, Marc Roca i Jordi Bartrés. «El SHUM no és un club petit però si és d’un poble petit, on l’hoquei es viu amb molta passió», va afegir.



Les dues darreres temporades Iván Sanz va entrenar l’Igualada i la passada va deixar l’equip en quarta posició després d’una bona segona volta. Llavors ja havia anunciat que volia deixar d’entrenar: «Volia descansar, parar i prendre un temps. Estava molt cansat».

Abans d’entrenar l’Igualada, Sanz ha tingut una llarga trajectòria com a entrenador. Sanz va arribar a Catalunya el 1992 per motius acadèmics i va jugar a l’Espanyol i al Sant Andreu. Als 23 anys va penjar les botes per començar a entrenar la base del Sants i també del Cerdanyola. Després va anar a Mataró –on actualment resideix–. Al club del Maresme hi va entrenar més de 10 anys, va treballar-hi també com a coordinador de la base i les últimes quatre temporades va entrenar el primer equip (un ascens i tres temporades a l’Ok Lliga). En la darrera va aconseguir guanyar la copa CERS però no va poder evitar el descens dels maresmencs. La següent temporada va aconseguir el repte de tornar el Voltregà a l’Ok Lliga i llavors va anar a l’Igualada.

Agraïment a Jordi Roca

El SHUM Grupo Maestre vol fer públic el seu agraïment a l’exentrenador Jordi Roca per la seva dedicació, pel treball i els èxits aconseguits pel club. Amb Roca a la banqueta es va aconseguir el darrer ascens a l’Ok Lliga, la segona copa del Príncep i la classificació per la Copa del Rei i la CERS.