4 de des. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 6): VILAFRANCA 4 - CERCEDA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

Tres punts amb remuntada

El Caixa Penedès ha guanyat un partit, amb remuntada inclosa, contra un dels equips més forts de la categoria, el CP Cerceda, davant d’un públic molt nombrós que s’ha acostat al pavelló.
.
El partit ha començat molt malament per la part dels vilafranquins, ja que als 10 segons David Torres ha executat un fort xut des de mitja distancia que s’ha escolat per l’escaire de la portera del Patí, sense que Oriol Bargalló hi pogués fer res. El Cerceda posava setge sobre la portera penedesenca, i un contraatac ràpid dels gallecs ha permès que el veterà Martín Payero es presentés sol davant d’Oriol Bargalló per marcar el segon gol, tant sols 2 minuts després de que marquessin el primer. El Vilafranca ha intentat reaccionar amb diferents jugades trenades, però cap bola volia entrar a la portera gallega.

Si les coses estaven negres pel Patí, un embolic a dins l’àrea vilafranquina, l’ha aprofitat David Torres per fer el 3r gol pels visitants, en el minut 11 de partit. El Patí ha reaccionat, ja que set segons després, Xavi Caldú, d’un fort xut, col·locava l’1 a 3 en el marcador. Els minuts passaven, i el Vilafranca arribava de totes les formes possibles davant la porteria defensada per Martin Barros, però cap bola tenia intenció d’entrar. A manca de 3 minuts per arribar al descans, Xavi Caldú ha desaprofitat una falta directa que el porter gallec ha aturat, i amb el resultat de 1 a 3 s’ha arribat al descans.

Xavi Caldú, en el moment de picar una falta directa que podia haver escurçat diferències.

A la represa, el Patí ha sortit més concentrat i seriós que a la primera part, i al minut 2, de nou Xavi Caldú, ha fet el segon gol del Vilafranca. Semblava que el Vilafranca ja no estava per deixar escapar més punts, i Joan Vázquez al minut 5 d’aquesta segona part, ha tingut un penal al seu favor, que el porter gallec ha aturat, però el rebot, l’ha recollit ell, i aquesta vegada no ha desaprofitat l’ocasió i ha establert l’empat a 3. Quedava un món per endavant i el Vilafranca dominava en el joc. Amb l’empat i amb un Vilafranca crescut, el Cerceda només es limitava a defensar sense crear gaire perill, cosa que ha aprofitat Jordi Esteva per posar el Vilafranca per davant, amb el 4 a 3.

Xavi Caldú va ser l'autor de dos gols del Vilafranca
Quedaven 16 minuts per la finalització de l’encontre i el Vilafranca havia fet el que durant molts anys no s’havia vist a la poliesportiva, remuntar un partit que perdia per 0 a 3. Poc a poc el Cerceda veia com se li esfumava un partit que tenia encarrilat i s’ha carregat ràpidament de faltes, fins que el Patí ha forçat el segon cicle de faltes visitant. Sebas Moreno ha sigut l’autor del llançament de la falta directa, però el seu xut l’ha aturat el porter gallec. Mancaven 7 minuts, i tot podia passar, però un Vilafranca ben posicionat en pista i concentrat ha mantingut un resultat que li dona 3 punts i el col·loca tercer a la classificació.
.
La propera setmana el Patí es desplaça a Osona, per jugar dissabte 8 de desembre contra el Manlleu, a partit de les 20h. Un rival complicat a la seva pista, però que el Patí ha de guanyar si vol continuar a la part alta de la classificació. El partit serà retransmès per Radio Vilafranca.
.
 CP VILAFRANCA: Bargalló, Caldú (2), Expósito, Esteva (1), Vázquez (1) -cinc inicial-  Muntané, Borràs i Moreno
.
CP CERCEDA: Barros, Gende, Payero, Fariza, Torres -cinc inicial- López, González i Mantiñán