20 de des. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 8): VILAFRANCA 9 - OVIEDO 3

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí passarà les Festes de Nadal segon a la classificació

El Caixa Penedès Patí Vilafranca ha sumat tres punts més contra el FM Oviedo. 9-3 ha sigut el resultat d’un partit on s’ha vist un gran joc de l’equip vilafranquí davant d’un rival molt lluitador. Abans de començar el partit s’ha fet un homenatge molt emotiu a l’ex-jugador del Patí Vilafranca, Jordi Agulló, que ens va deixar la setmana passada.

El partit ha començat amb un Vilafranca molt ben situat sobre la pista buscant portar la iniciativa en el joc, i un FM Oviedo ben tancat i buscant els contraatacs per sorprendre l’equip local. En el minut 3 els àrbitres han assenyalat un penal a l’àrea asturiana, i l’encarregat de fer el llançament ha estat Joan Vàzquez, que ha fet 1-0. Amb aquest resultat favorable al Patí, l’FM Oviedo ho intentava, però ha estat Sebas Moreno que en el minut set, d’un fort xut de fora l’àrea feia el 2-0. L’Oviedo buscava retallar distancies, i en el minut tretze, Pérez ha aprofitat una passada dins l’àrea per fer el 2-1. L’FM Oviedo buscava l’empat amb xuts de lluny però una bona defensa i un encertat Oriol Bargalló ho impedien. A manca de 33 segons per l’acabament d’aquesta primera part, una assistència de Xavi Caldú, l’aprofitava Joan Vàzquez per fer el 3-1, marcador amb el que s’arribava al descans del partit.

Amb aquest bon resultat a la mitja part, els jugadors locals han sortit amb ganes de sentenciar el partit per la via ràpida. I així ha estat, ja que en el minut tres d’aquesta segona part, Sebas Moreno assisteix a Oriol Borràs que envia la bola a l’escaire i fa el 4-1. Dos minuts desprès, en el cinc,  Xavi Caldú ha tingut l’ocasió de penal i no l’ha desaprofitat, ha estat el 5-1. En el minut vuit, una bona circulació de bola de l’equip vilafranquí l’ha aprofitat Uri Borràs que d’un fort xut de fora l’àrea i ha situat el 6-1 al marcador. L’equip asturià intentava retallar les distàncies en el marcador i en el minut onze, un malentès de la defensa vilafranquina ha servit a González per fer el 6-2. Dos minuts desprès, al minut tretze, Xavi Caldú de falta directa ha marcat el 7-2.

Amb aquest resultat favorable a l’equip vilafranquí, l’FM Oviedo no s’ha rendit i ha seguit competint per tal de buscar el gol, i així ha estat, ja que en el minut quinze, Isla des de dins l’àrea ha marcat el 7-3. En el minut divuit, Joan Vàzquez ha marcat el 8-3 regirant-se dins l’àrea, un gran gol pel davanter vilafranquí. Amb aquest resultat el tàndem tècnic vilafranquí Garcia-Noguera ha donat la oportunitat al júnior Enric Martí de debutar a la Primera Nacional, i ha sortit rodó, ja que en el minut 21 els àrbitres han assenyalat falta directa per acumulació de faltes de l’equip asturià, i l’encarregat de picar-la ha estat Martí, que de manera magistral ha marcat el 9-3. Molt bon gest de tots els jugadors del primer equip que li han donat la responsabilitat amb ell. Amb aquest resultat s’ha acabat un partit que ha fet gaudir al nombrós públic que s’ha acostat al pavelló municipal.
 .

Molt bon resultat del Patí que escala fins a la segona posició de la taula classificatòria. Ara ve l’aturada per les festes de Nadal, i el proper partit del Caixa Penedès Patí Vilafranca serà el pròxim divendres 11 de gener a les 21h a Vilafranca davant el Mataró. El partit es podrà seguir per Radio Vilafranca i pel compte de Twitter del Patí Vilafranca.
 .
CP VILAFRANCA: Bargalló, Esteva, Caldú(2), Vàzquez(3) i Moreno(1) -5 inicial- Borras(2), Exposito, Muntané i Martí(1).
.
FM OVIEDO: Candandedo, Arrieta, Isla(1), Garcia i González(1) -5 inicial- Garcia, Gómez i Pérez(1)