20 de des. 2012

ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí Vilafranca B guanya 2 a 5 el derbi amb el Sant Ramon i es col·loca líder de 2ª Catalana

El passat divendres es jugava el derbi local de la 2ª Catalana entre el CP Sant Ramon i el CP Vilafranca, on els homes de Josep Fuster es van imposar als col·legials per 2 a 5.

El partit no va ser dels més vistosos, però la rivalitat local va fer que fos dels més tensos i emocionants. El Patí va començar molt bé, ja que en el minut 8 Oriol Painous va marcar el 0-1, el Sant Ramon lluitava, i va tenir la recompensa de l’empat poc després. Però en el minut tretze de partit es va trobar amb el 1 a 2, obra de Jordi Busquets. Els minuts passaven i Jaume Oliveras “Xumi” feia el 1 a 3 d’un fort xut de mitja distància que el porter Pla no podia aturar. Quedaven vuit minuts per l’acabament i el Vilafranca dominava el partit, tot i que els ratllats provaven la sort amb xuts de lluny que un inspirat Mia Martí anava aturant.

A la represa el Sant Ramon va sortir amb ganes d’escurçar el marcador, però un encertat Mia Marti aturava tot el que li arribava, al minut 14 una combinació entre Marc Martí i Enric Martí, va posar el 4t gol favorable al CP Vilafranca i tot just un minut després de nou Xumi Oliveras feia el 1 a 5. Quedaven 15 minuts, i el Sant Ramon intentava de totes les formes intentar retallar les diferències, i va obtenir la recompensa en el del gol  a manca de 6 minuts per la finalització del partit. Tant uns com altres continuaven atacant a les porteries, però el marcador ja no es va moure i el partit es va acabar amb el definitiu 2 a 5 favorable al Patí. Aquest és un resultat perfecte pel Patí B, ja que passarà les festes de Nadal com a 1r classificat de la 2ª Catalana en el seu grup segon.

L'equip júnior entre els 16 millors equips de Catalunya

Aquest cap de setmana l’equip júnior, ha jugat les eliminatòries d’accés a la fase preferent, amb la recompensa de la classificació, i així està entre els 16 millors equips de Catalunya de la categoria junior.

Els jugadors de Sebas Moreno jugaven dissabte a la nit l’anada de les eliminatòries a Cornellà, on perdien per un ajustat 4 a 3 després de començar guanyat el partit per 0 a 2. Per tant en el partit de tornada tocava remuntada, i així ha sigut, en aquesta tarda del diumenge de Fira del Gall, on els vilafranquins han remuntat l’eliminatòria i han guanyat per 4 a 1, aconseguint l’accés a la lliga preferent de la categoria.

Com a anècdota, cal destacar que el jove jugador vilafranquí Enric Martí, de l’equip júnior, ha disputat els quatre partits, el de 2ª Catalana, el de 1ª Divisió Nacional i els 2 davant el Cornellà i en tots ells ha marcat un gol, completant així un perfecte quatre de quatre.