31 de des. 2012

LA NOSTRA “EXCLUSIVA” SOBRE MESSI CAUSA IMPACTE A LA XARXA



La suposada “Exclusiva mundial” que vam publicar el passat dia 28 de desembre, diada dels Sants Innocents, on afirmàvem que la estrella de futbol Leo Messi acabaria la temporada jugant a hoquei amb el Barça, va causar un rebombori d’allò més inesperat a la xarxa.

La suposada notícia de seguida va començar a donar voltes a les xarxes socials. Molts usuaris de Facebook i Twitter es van encarregar de que la broma donés la volta al món al publicar l’enllaç o les fotos en les seves comptes, i diferents mitjans informatius es van fer ressò, com la web catalana OKCAT.cat, o a nivell internacional, la versió digital de “La Gazzetta dello Sport” italiana. 

Els nostres amics d'OKCAT es van sumar a la broma. Moltes gràcies!!!

La entrada va batre rècords de visites, i en un sol dia, el de la seva publicació, ja va entrar en el Top-10 d’entrades més vistes en la història d’A KOPS D’STICK situant-se en el setè lloc, pujant fins al quart on es troba actualment, provocant de pas, que el mes de desembre de 2012 s’hagi convertit en el segon més amb més visites de tota la història d’aquest bloc, amb un increment notable de visites internacionals, sobretot des de Itàlia i Argentina.

La broma va tenir repercusió mundial.

Des d’A KOPS D’STICK estem súperorgullosos de poder acabar el 2012 amb bon humor i un somriure, i aprofitem per desitjar a tots els nostres seguidors una FELIÇ ENTRADA DE 2013!!!

P.D.: Per cert, aprofitem per agrair al jugador del Barça Mia Ordeig que ens hagi “prestat” el seu cos per a que Messi hagi sigut jugador d’hoquei per un dia.

1 comentari:

Ramon Ferré Menéndez ha dit...

Felicitats! Molt original.