25 de gen. 2013

ELS NOSTRES PROTAGONISTES 2012: JORDI MARTÍNEZ


JORDI MARTÍNEZ

(Delegat del FC Barcelona)

Quan a principis de la temporada 2011-12 la cadena de supermercats Sorli Discau va deixar de ser de forma sobtada el patrocinador del FC Barcelona, de forma directa va perjudicar-nos, ja que va deixar de ser també col·laborador nostre i un dels nostres bucs insígnia, el SORTEIG D’ENTRADES PEL BARÇA, va quedar greument tocat. Per fortuna, vam poder posar-nos en contacte amb en Jordi Martínez, que aquella temporada també s’estrenava com a delegat del primer equip del Barça, i sense dubtar-ho va  proposar-nos el fer-se càrrec ell personalment de que el sorteig pogués continuar endavant una temporada més.

I així va ser, A KOPS D’STICK va continuar regalant a tothom que ho demanava entrades per anar al Palau Blaugrana a veure jugar al Barça. Fins i tot hem pogut millorar el servei, ja que al tractar directament amb el club hem pogut allargar un dia més el plaç per tancar els sortejos, tenir la certesa de que les dades dels guanyadors arriben a temps i a qui correspon al poder evitar-nos els intermediaris, i tenir línea directa amb un responsable per si finalment es produeix alguna incidència. Tot va anar com oli en llum, A KOPS D’STICK amb la inestimable col·laboració d’en Jordi Martínez va poder regalar la temporada passada més de 100 entrades dobles per a 15 partits del Barça, i el nostre SORTEIG D’ENTRADES PEL BARÇA va continuar un any més sent la entrada més visitada del Bloc.

I no només queda tot aquí, cal agrair també a en Jordi Martínez la seva predisposició i eficiència mostrada a l’hora que hem tingut que abusar de la seva confiança per mediar amb el Barça, facilitant-nos tant la nostra feina quan anem pel Palau. Enguany, en Jordi ha delegat el tema de les entrades a la Marta Lacorte, a la que agraïm que s’hagi agafat també de molt bon grat.  

En Jordi Martínez sempre ha col·laborat de bon grat amb A KOPS D'STICK. Aquí, ajudant-nos a fer lliurament a Marc Torra del trofeig com a millor jugador de la Copa 2012.