28 de gen. 2013

ELS NOSTRES PROTAGONISTES 2012: LLUÍS RODERO



LLUÍS RODERO
(Soci propietari de Replic)

En Lluís Rodero és una de les persones que més ràbia m’ha fet deixar-me en el tinter a les anteriors edicions del PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK”. Amant i apassionat de l’hoquei fins a la medul·la, és conegut per tothom per la seva faceta de jugador, gran jugador, actualment a les files del Lleida, en Lluís també és un dels socis de la marca Replic, una de les punteres de material per hoquei i patinatge i col·laboradora d’A Kops d’Stick des de quasi bé l’inici de la publicació del Blog.

Tant punt vam contactar amb Replic, en Lluís de seguida es va mostrar predisposat i il·lusionat a col·laborar en el projecte del nostre Blog, i molt gentilment es va oferir a cedir-nos samarretes per poder repartir entre els nostres seguidors, i tampoc va dubtar en cedir-nos samarretes per patrocinar un equip quan vam col·laborar a la Patxanga Nadalenca de La Maurina 2010. De les hores ençà, gràcies a Replic i a en Lluís Rodero hem repartit 24 samarretes entre els centenars d’e-mails que hem rebut responent a les preguntes del nostre CONCURS REPLIC mensual. Un concurs que, per cert, des de bon principi va tenir una gran acceptació, convertint-se en una de les seccions més populars del Blog i la 2ª entrada més vista de la nostra història.

Serveixi aquesta modesta nominació com a senyal de reconeixement i agraïment a en Lluís Rodero per aquests dos anys d’ininterrompuda col·laboració amb nosaltres. Una abraçada Lluís!