27 de febr. 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN.12): VILAFRANCA 6 - ALCOBENDAS 7

Font: Premsa CP Vilafranca

Derrota inesperada

El Club Patí Vilafranca ha encaixat una inesperada derrota davant l’Alcobendas. I és que el Patí s’havia de refer de l’ensopegada de la Copa del Príncep de la setmana passada, però quan tot semblava que avui el Patí guanyaria el partit, una mala segona part ha fet que el Vilafranca acabés perdent l’encontre, tot i que encara manté el liderat de la 1ª Divisió Nacional empatat amb el CP Cerceda a 26 punts.

Oriol Borràs en el momnet de fer el 3-2
El partit ha començat molt bé pels interessos del Vilafranca, ja que al minut quatre Joan Vázquez ha marcat l’1 a 0 de penal. Tot just un minut després, Moisés Escudero feia, també de penal, l’empat a 1. Els dos equips es tenien molt de respecte, ja que cap dels dos volia perdre els tres punts vist la situació de la taula classificatòria. Els minuts passaven i tots dos equips tenien ocasions de desfer l’empat, però ha estat a manca de 8 minuts quan de nou Joan Vázquez feia el 2 a 1, de nou de penal. L’alegria local ha durat ben poc, ja que tant sols dos minuts després, Carlos Cortijo feia l’empat a 2. Mancaven sis minuts per arribar a la mitja part i el partit s’ha posat molt bé pel Patí, ja que el porter visitant ha vist la targeta blava i Oriol Borràs no ha desaprofitat l’ocasió per fer el 3 a 2. I un minut més tard, de nou Joan Vázquez feia el 4 a 2 tot desviant una bola d’un xut llunyà. Les coses estaven ben encarrilades pel Patí que ha arribat al descans amb aquest 4a 2.

Joan Vàzquez conduint una jugada d'atac del Vilafranca

A la represa, i en el minut 2 de joc, de nou Carlos Corttijo feia el 4 a 3. 1 minut més tard l’Alcobendas disposava d’una falta directa que ha aturat Xus Fernández. Al minut sis de la segona part el porter vilafranquí ha vist la targeta blava i ha propiciat l’entrada de Pol Castellano, que ha debutat a 1ª Nacional Espanyola amb una bona actuació. El Vilafranca s’ha quedat amb tres homes a la pista, cosa que ha aprofitat l’Alcobendas per fer l’empat a 4. Els minuts passaven i l’Alcobendas s’ha crescut damunt la pista i en joc, però Xavi Caldú a manca de 10 minuts ha fet el 5 a 4 de falta directa. L’alegria vilafranquina ha durat ben poc, ja que en la jugada següent, i també de falta directa, Javier Jurado ha fet l’empat a 5. Quan quedaven 5 minuts, l’Alcobendas ha aprofitat els errors del Vilafranca i en un minut s’ha posat 5 a 7 amb dos gols més de Carlos Cortijo, que ha fet 5 gols. A manca de dos minuts i mig per l’acabament Xavi Caldú ha posat el 6 a 7 en el marcador, però ja no hi ha hagut temps per més i el Patí ha perdut un partit que fa que la classificació s’estrenyi per la part de dalt.

El porter suplent del Vilafranca, Pol Castellano va tenir un debut forçat a 1ª divisió
Ara el proper partit del Vilafranca serà el proper dissabte al es 20:30h a Sant Cugat del Vallès, contra l’equip local i on s’enfrontarà als tres ex-jugadors vilafranquins Roger Riba, Brandon Carrara i Pablo Aguarón, que la temporada passada vestien la camiseta blava del Patí. El partit es podrà escoltar en directe per Radio Vilafranca.

CP VILAFRANCA: Fernández, Esteva, Vázquez (3), Caldú (2) i Moreno –cinc inicial- Muntané, Borràs (1), Expósito i Castellano

CP ALCOBENDAS: Rodríguez, Plaza, Garcia, Cortijo (5) i Martínez – cinc inicial- Jurado (1), Martínez, Escudero (1), Jiménez i Pérez