28 de març 2013

EL JONQUERENC CELEBRA EL SEU 30 ANIVERSARI AMB UN TORNEIG INTERNACIONAL

Font: Premsa CP Jonquerenc

Se celebrarà entre el 28 i el 30 de març, i hi participaran 33 equips de 15 clubs diferents que competiran en vuit categories.

Més de 200 jugadors d'hoquei patins d'arreu d'Europa es trobaran a la Jonquera per Setmana Santa. I és que per commemorar el seu 30è aniversari, el CP Jonquerenc ha organitzant un gran torneig internacional que comptarà amb la participació de 33 equips de 15 clubs diferents. Es tracta del RH Gleizé i el SAM Roller Sports (França), lʼSC Thunerstern (Suïssa), el VFL Hüls (Alemanya), el CPP Raspeig (País Valencià), el Santutxu HT (País Basc), el Laredo CH (Cantàbria), el Laguna Negra (Castella i Lleó) i, com a catalans, a part de lʼamfitrió (que hi competirà en totes les categories), el CP Breda, el CH Juneda, el CH Navarcles, el CP Roda, el HC Salt i, per últim, lʼaltre club altempordanès: el CH Figueres. En total, es disputaran una quarantena de partits.

El campionat començarà oficialment el dijous 28 de març a les 16 h, però com que els primers equips començaran a arribar a la Jonquera el dimecres, sʼavançaran alguns partits al dimecres a la tarda i al dijous al matí. De les vuit categories que hi participaran, sis disputaran una primera fase regular en què els equips jugaran tots contra tots i, els dos primers classificats, s'enfrontaran en una final. Aquestes categories seran els prebenjamins dʼiniciació, els prebenjamins, els benjamins, els alevins, els infantils i el sènior femení. D'altra banda, dissabte a la tarda també es disputarà un partit dʼexhibició de lʼequip sènior masculí (contra el CH Navarcles), i un petit torneig dʼescoles en què hi participaran els dos equips del club jonquerenc (juntament amb els del CH Figueres i el HC Salt).

L'objectiu del Torneig Internacional 30è Aniversari CP Jonquerenc -que és únic en la història del club- no és només que els jugadors puguin practicar l'esport que els agrada, sinó que també puguin compartir uns dies amb companys d'altres equips, països i regions per conèixer altres maneres de viure lʼhoquei. Per aquest motiu, tots els jugadors que participin en el torneig dormiran i menjaran allà mateix (amb totes les despeses cobertes pel CP Jonquerenc, que ha comptat amb el suport incondicional dels empresaris locals). Els àpats es faran al menjador de l'escola, mentre que per dormir es muntaran lliteres en diverses sales municipals.