23 de març 2013

ELS VETERANS DEL FC CUATRO VIENTOS I EL FEMENÍ DEL CH LLORET REPRESENTARAN CATALUNYA A MANCHESTER


Ja vam fer esment fa uns dies del ressorgir que està tenint l’hoquei patins a Anglaterra, i una nova prova d’això ens arriba des de la ciutat de Manchester, on el Manchester RHC, un club que aquest darrer any ha fet una forta aposta per promocionar i liderar el panorama hoqueístic britànic, ha organitzat un torneig internacional que es disputarà els propers 13 i 14 d’abril. Aquest torneig té un clar propòsit, que és el d’intentar portar al gran públic de Manchester l’hoquei patins com a opció alternativa als altres esports majoritaris, potenciar la seva pràctica i captar aficionats fidels.

El torneig es disputarà en el Arcadia Sports Centre de Manchester en format de lligueta amb tres jornades repartides entre dissabte al matí, dissabte a la tarda i diumenge al matí, amb els encreuaments i els horaris encara per concretar, i constarà de dos grups, masculí i femení, amb equips anglesos, italians, espanyols i catalans. Per part de Catalunya competiran els veterans del FC Cuatro Vientos de Blanes (Grup A de la Lliga Catalana de Veterans) en la categoria masculina i el CH Lloret (Femení 2ª Catalana) en la categoria femenina.

Els equips participants seran els següents:

CATEGORIA FEMENINA:

CH Lloret (CAT)
Amatori Sporting Lodi (ITA)
Northern Counties 1 (ING)
Northern Counties 2 (ING)
Southern Counties (ING)

Les noies del CH Lloret, que actualment són les terceres classificades a la 2ª Catalana, s’enfrontaran a les italianes del Amatori Sporting Lodi, que amb un equip molt jove participen per segona vegada en el Campionato Italiano Femmenile, i a tres combinats anglesos, 2 dels comptats del nord i un altre dels comptats del sud..

Les noies del CH Lloret gaudiran d'una bona experiència internacional a Manchester

CATEGORIA MASCULINA:

FC Cuatro Vientos (CAT)
CP Fuengirola (ESP)
Sheffield Wildcats RHC (ING)
Northern Stars (ING)
Manchester RHC (ING)

En la categoria masculina es barrejaran equips amb jugadors de diferents categories. Els blanencs del FC Cuatro Vientos, actuals segons classificats a la Lliga Catalana de Veterans participaran amb un equip 100% veterà. Per la seva part, els malaguenys del CP Fuengirola ho faran amb un combinat de jugadors dels seus dos equips, el Boliches i el Juventus. Els tres equips restants seran anglesos: un combinat de jugadors dels equips dels comptats del nord; el Sheffield Wildcats RHC, que juga a la National Division 1 (2º categoria anglesa), i als amfitrions, el Manchester RHC, que actualment són líders de la Premier League, i aquesta temporada compten a les seves files amb els jugadors catalans Eloi Llinás i Joan Roig.

Els veterans del FC Cuatro Vientos lluiran els colors de Blanes per terres angleses

Podeu trobar més informació sobre el torneig en els seguents enllaços:


El Manchester RHC

El Manchester RHC ha passat en qüestió d’un any de ser un dels equips més modestos a liderar la Premier League anglesa, gracies entre altres, al gran entusiasme i esforç que estan posant des de la junta directiva per donar un caire més seriós a l’hora de gestionar el club en totes les seves vessants. I per fer-ho han posat el punt de mira en l’hoquei de Catalunya, on no han dubtat a desplaçar-se per aprendre i buscar referents, i d’on han importat dos jugadors cap el seu primer equip, Eloi Llinás i Joan Roig, que estan donant un rendiment extraordinari a la lliga anglesa. Cal dir també com anècdota, que durant el passat OLD STARS de Blanes els de Manchester van quedar captivats del joc del mític Joan Ayats, actualment jugador dels veterans del FC Cuatro Vientos, a qui van fer una oferta per incorporar-se a les seves files, tot i que el jugador torderenc ja té 47 anys i porta 13 temporades retirat de l’hoquei d’elit. 

El Manchester RHC durant la seva visita a Catalunya amb motiu del OLD STARS 2012