26 de març 2013

OK LLIGA 2012-13 (J. 21): VOLTREGÀ 1 - VENDRELL 3

Font: Premsa CE Vendrell


El Vendrell guanya 1 a 3 a la pista del Voltregà i es manté tercer en la classificació de l'OK Lliga

Alineacions 

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló (porter), Xavi Lladó, Juli Anguita, Juli Anguita i Xevi Armengol –cinc inicial-, Jordi Romeu i Albert Grau.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Eloi Albesa, Xavi Barroso, Jepi Selva i Xavi Costa –cinc inicial-, Àngel Rodríguez, Òscar Ruriz, Jordi Aragonès, Lluís Ferrer i Gerard Camps (porter).

Gols
0-1 Eloi Albesa, de falta directa (21’); 0-2 Jepi Selva (28’); 1-2 Albert Grau, de falta directa (31') i 1-3 Eloi Albesa (37').

Àrbitres:
Valverde i Molina.

Important victòria del Moritz CE Vendrell a la pista del Voltregà, una de les pistes més complicades de l'OK Lliga per treure'n un resultat positiu. Amb l'objectiu de mantenir la tercera posició a la classificació, els homes dirigits per Guillem Cabestany van emportar-se els tres punts amb dos gols d'Eloi Albesa (un de falta directa) i un gol de Jepi Selva. El gol del Voltregà el va marcar Albert Grau de falta directa. D'aquesta manera, el Vendrell continua sent tercer amb 41 punts. El divendres 5 d'abril, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Blanes per disputar la propera jornada de l'OK Lliga.