9 d’abr. 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 16): VILAFRANCA 3 - BARÇA B 4

Font: Premsa CP Vilafranca

El CP Vilafranca segueix sense trobar el camí davant el FC Barcelona B

La setzena jornada de Primera Estatal va suposar la quarta derrota de la temporada d'un CP Vilafranca immers en un dinàmica negativa des de la Copa del Príncep. La competició arriba en el seu tram crucial, i ara que ja no hi ha més aturades i manquen sis jornades, l'equip ja no té gaire més marge d'error.

Sebas Moreno
Una primera part amb un bon treball defensiu dels vilafranquins i amb un jove conjunt blaugrana bolcat sobre la porteria d'Oriol Bargalló va veure com el marcador no s'obria fins al minut 13, després d'una contra del FC Barcelona que va materialitzar Marc Julià. Dos minuts després Octavi Tarrés va veure blava al cometre penal sobre Jordi Esteva que en primera instància Joan Vàzquez va errar però després d'una doble rematada va batre per dalt al porter Guillem Fox. L'1-1 va ser el marcador al descans.

Jugada d'atac del Barça B

A la segona part Jordi Gabarra, un dels jugadors que ja disputa minuts amb l'equip d'OK Lliga, va fer l'1-2 al 34', després de recollir un rebuig a dins de l'àrea. Vàzquez i Xavi Caldú van desaprofitar dos penals, però al 43' el vilafranquí va refer-se de la seva errada tornant a empatar el matx després d'una mitja volta a dins de l'àrea. Al 45' Julià va aprofitar la falta directa acumulativa per tornar-se a posar per davant amb el 2-3. Els de Jordi Garcia i Fidel Noguera es bolcaven en atac deixant espais en defensa i constants contres però Caldú va empatar per tercera vegada el matx amb un 3-3 que només va durar vint segons, abans de que Marc Julià signés el seu particular hat-trick. Als dos darrers minuts els vilafranquins van buscar esgarrapar un punt, però no van trobar-lo, ni tampoc van poder provocar la 10a falta dels blaugranes.

Joan Vàzquez va fallar dos penals, tot i que el refús del primer va derivar en gol.

Diumenge a les 12:00 l'equip es jugarà gran part del ser o no ser a la zona alta en aquest tram final davant d'un rival directe, el CP Cerceda, a Galícia. Ara només val puntuar.

CP VILAFRANCA (3) : Oriol Bargalló - Sito Exposito - Jordi Esteve - Xavi Caldú - Joan Vàzquez [5 inicial] Sebas Moreno - Joan Muntané - Oriol Borràs

FC BARCELONA B (4) : Octavi Tarrés - Pol Galbas - Jordi Gabarra - Quim Pujadas - Marc Julià [5 inicial] Oleguer Forment - David Martínez - Ignasi López