23 d’abr. 2013

L'ESTIC SOLIDARI DE MARC TORRA


Durant els propers partits, el jugador torderenc del FC Barcelona Marc Torra farà servir un estic especial, que serà subhastat en benefici de la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER durant la Festa-Torneig Joan Petit, que es celebrarà el proper 25 de maig a Sant Just Desvern.

Marc Torra ens mostra la que serà la seva "arma" en els propers partits del Barça. Segur que li donarem un bon "Kop d'stick" al càncer infantil!!!
L’estic en qüestió ha estat cedit per la firma RENO, que és la marca que proveeix de material esportiu a la secció d’hoquei patins del FC Barcelona. Es tracta del popular model World Champion Special modificat seguint les exigències del propi Marc Torra i decorat en exclusiva per a la ocasió per l’artista lloretenc Òscar Palmero amb els colors del Barça. L’estic llueix a la part central el logotip de la fundació AMICS JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER i altres detalls, com l’escut del FC Barcelona i el logotip amb la inicial i el dorsal del jugador en color daurat.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel blog A KOPS D´STICK i ha comptat amb la col·laboració de RENO, HOCKEYTEAM.ES, i lògicament, del mateix Marc Torra.


13a Festa-Torneig Joan Petit

La FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT – NENS AMB CÀNCER és una organització que treballa en benefici de la lluita contra el càncer infantil. Està presidida pel mític exjugador d’hoquei patins Joan Torner i cada any organitza una festa-torneig de forma itinerant en la que prenen part centenars de nens i nenes de 3 a 6 anys integrants del equips d’escola de molts clubs d’hoquei patins d’arreu de Catalunya. La primera edició de la Festa-Torneig Joan Petit es va celebrar al Palau Blaugrana del Barcelona al 2001, i la edició d’enguany, que és la 13ª, es farà al Complex esportiu de la Bonaigua de Sant Just Desvern el 25 de maig i tindrà com a padrí al jugador de futbol del FC Barcelona Eric Abidal. A part del torneig d’hoquei d’escoles, que no té caire competitiu i no hi ha guanyadors ni perdedors, la Festa Joan Petit engloba diverses activitats més, com tallers i col·loquis destinats a fer conèixer el càncer infantil, la conscienciació social de la malaltia i la seva lluita, i actes culturals i esportius, i una subhasta benèfica, on a part del citat estic de Marc Torra, hi haurà una samarreta i una escultura d’Eric Abidal, i una samarreta dignada per tots els jugadors d’hoquei del FC Barcelona.

Per obtenir més informació sobre la Festa Joan Petit i els seus actes, podeu adreçar-vos a aquests enllaços: