24 d’abr. 2013

TROBADA D'ESCOLES D'HOQUEI PATINS DE CASSÀ DE LA SELVA 2013


 
QUE BÉ S'HO MUNTEN AQUESTS PETITS!!!

Durant tot el matí d'aquest passat diumenge 21 d'abril, va tenir lloc al pavelló poliesportiu municipal de Cassà de la Selva (Gironès) una trobada d'escoles d'hoquei patins organitzada pel FD Cassanenc. L'esdeveniment va comptar amb la participació de més de 100 nens i nenes repartits en 16 equips pertanyents a 10 clubs diferents de les comarques gironines. La presència de molts clubs amb dos equips va demostrar que malgrat la crisi actual, moltes coses s'estan fent bé i l'hoquei patins gaudeix en general d'una bona salut a la base. En aquest sentit, cal destacar a la escola de Banyoles, que en la seva primera temporada de vida, en una comarca amb molt poca tradició hoqueística, ha aconseguit reunir a més de vint jugadors i va poder confeccionar dos equips per participar en aquesta trobada. Els equips participants van ser:

CP CALDES

SHUM A

SHUM B

HC SALT A

HC SALT B

CH LLORET

HOQUEI BANYOLES A

HOQUEI BANYOLES B

CH PALAFRUGELL A

CH PALAFRUGELL B

HC RIPOLL

GIRONA CH

HC FARNERS A

HC FARNERS B

FD CASSANENC A

FD CASSANENC B


Per a la disputa dels 24 enfrontaments programats, la organització va dividir la pista en dues meitats per poder jugar dos partidets alhora. Cada partit tenia una durada de 15 minuts a temps seguit, amb la totalitat de jugadors de cada equip sobre la pista. La trobada no era de caire competitiu, per tant no es van registrar els resultats, ni guanyadors ni perdedors. Es tractava simplement de participar i gaudir de la experiència. Els encreuaments van anar de la seguent forma:

09:15h: CALDES - SHUM A i SALT B – FARNERS A
09:35h: SALT A – BANYOLES A i CASSANEC A – SHUM B
09:55h: GIRONA – LLORET i SALT B – BANYOLES B
10:15h: SALT A – PALAFRUGELL A i FARNRES B – CASSANENC B
10:35h: BANYOLES A – CASSANENC A i SALT B – PALAFRUGELL B
10:55h: SALT A – RIPOLL i SHUM B – FARNERS A
11:15h: SHUM A – BANYOLES A i CASSANENC B – CALDES
11:35h: GIRONA – PALAFRUGELL A i FARNERS B – BANYOLES B
11:55h: RIPOLL – LLORET i FARNERS A – PALAFRUGELL B
12:15h: CALDES – SHUM B i GIRONA – CASSANENC B
12:35h: SHUM A – LLORET i FARNERS B – PALAFRUGELL B
12:55h: PALAFRUGELL A – RIPOLL i CASSANENC A – BANYOLES B
13:15h: Lliurament de premis i fotografia conjunta

Imatge d'un dels partidets
Unes grades plenes de gom a gom pels acompanyants dels petits jugadors van estar seguint i gaudint en tot moment de les evolucions dels menuts sobre la pista, que van guanyar-se uns més que merescuts i sonors aplaudiments i ovacions del públic. Per contribuir al gran ambient esportiu i familiar d'aquesta matinal, la organització va posar a disposició de tots els presents un servei de cafeteria amb begudes, entrepans i pastissos casolans a preus populars, i un espai de lleure on els nens podien jugar i estar entretinguts mentre esperaven el seu torn per saltar a la pista. Per acabar la trobada, cada participant es va endur una medalla commemorativa de record i una bossa amb regals que els va fer sentir  campions per un dia.

En definitiva, una gran i profitosa experiència per a tots aquest nens que estan donant ara les seves primeres patinades en formar-se com a futurs jugadors d'hoquei patins, i el que és més important, com a persones. 


Foto conjunta de tots els participants a la trobada