OK LLIGA 2012-13 (JORN. 23): VENDRELL 3 - NOIA 1

El Moritz CE Vendrell guanya 3 a 1 al Noia

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Xavi Barroso, Eloi Albesa, Xavi Costa i Àngel Rodríguez –cinc inicial- Gerard Camps, Jepi Selva, Àngel Rodríguez, Óscar Ruiz, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

CE NOIA FREIXENET: Xevi Puigbí, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Eloi Mitjans i Pau Bargalló –cinc inicial- Àlex Ribó, Joan Feixas, Gerard Teixidó, Toni Seró i Jaume Farrés.

Gols
1-0 Jepi Selva (28’); 2-0 Àngel Rodríguez (33); 3-0 Àngel Rodríguez (33'), i 3-1 Joan Feixas (40').

Targetes: blaves a Xavi Barroso (19') i a Toni Seró (47').

Àrbitres: Gómez i Castellnou.

El partit es va iniciar amb molta intensitat per part dels dos equips. Amb el pas dels minuts les jugades es van anar fent més llargues, amb algun contraatac, però el maracdor no es movia. Al minut 15 encara hi havia el resultat inicial de 0 a 0. En els darrers deu minuts de la primera part es va tornar a jugar amb intensitat. Al minut 19, els àrbitres van xiular penal contra el Vendrell i van ensenyar targeta blava a Xavi Barroso. Roger Molina va aturar el penal executat per Eloi Mitjans. En els darrers minuts de la primera part els dos equips van tenir ocasions d'encetar el marcador, però es va arribar al descans amb el 0 a 0 inicial. Finalment, a tres minuts d'iniciar-se la segona part, Jepi Selva va fer l'1 a 0 amb un xut llunyà. Al minut 32, el Vendrell va disposar d'un penal per fer el 2 a 0, però Jepi va tirar la piolta la pal. Un minut següent, Xavi Costa tampoc va poder marcar de penal, però el rebot el va aprofitar Àngel Rodríguez per fer el 2 a 0. Tot seguit, el mateix Àngel Rodríguez va fer el 3 a 0. Amb aquests dos gols consecutius, el partit es va encarar molt bé per als interessos del Vendrell. Al minut 40, Joan Feixas va marcar de penal el 3 a 1. En primera instància, Roger Molina va aturar el xut, però el mateix Feixas va aprofitar el rebot per rematar i marcar. Al minut 47, Toni Seró va rebre targeta blava, però Eloi Albesa no va marcar en la falta directa consegüent. I el partit va finalitzar amb el resultat de 3 a 1. Gran resultat per al Moritz CE Vendrell que es manté tercer a la classificació de l'OK Lliga.

A la mitja part es va lliurar a Àngels Manrique els regals del sorteig de rifa “El Vendrell a la Copa”: un televisor, un smartbox amb encant i un sopar per a dues persones. I al final del partit, el públic va poder marxar cap a casa amb una mica de xocolata de la mona feta per la pastisseria La Vendrellenca amb motiu de la consecució de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins 2013.

El proper partit a casa es jugarà el dilluns 29 d'abril, a les 21 h, contra el FC Barcelona.