ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

Derbi de color blau

2ª Catalana, Grup 2: CP VILAFRANCA B 8 - CP SANT RAMON 2

Aquest passat divendres es va jugar el derbi de 2ª Catalana entre el CP Vilafranca i el CP Sant Ramon, en el què el sènior B del Patí es va imposar per 8 a 2, i amb aquest resultat es proclama campió de la lliga, a més d’aconseguir l’ascens de categoria a 1ª Catalana. El partit va ser emocionant durant la primera part, on el marcador es va aguantar força estona amb l’empat a zero, però primer Aleix Mascaró i després Marc Martí van posar el 2-0, resultat amb el què s’arribaria al descans.

A la represa només hi va haver color blau, ja que al minut 1 Jordi Busquets va posar el 3 a 0 de penal. Un minut després, una bona combinació entre enric Martí i Jaume Oliveras va permetre aquest últim fer el quart gol.  Posteriorment, Enric Martí en va fer un parell més posant el 6 a 0. El Sant Ramon va reduir distàncies i va fer un gol. El Vilafranca va continuar amb el seu joc i Jordi Busquets va fer el setè. El Sant Ramon va reaccionar i va fer el segon gol a manca de deu minuts per acabar, i finalment Quim Vázquez va fer el vuitè i últim gol de la nit deixant el marcador amb un clar 8 a 2 favorable al filial del CP Vilafranca.

El pre-benjamí iniciació guanya el partit d'anada dels vuitens de la Copa Barcelona

Aquest diumenge el pre-benjamí iniciació ha guanyat el primr partit dels vuitens de final de la Copa Barcelona davant el Caldes per 1 a 2. El resultat de les parts ha estat, la primera  de 2 a 1 favorable al Caldes, però al segona i tercera part el Vilafranca ha dominat clarament guanyant per un còmode 0-6  a la segona i per 1 a 10 en la tercera part.

Resultats dels equips del CP Vilafranca en aquest cap de de setmana del 4-5 de maig:

ESCOLA A: CP Vilafranca 3 - HC Montbui 1
ESCOLA B: CE Noia 2 - CP Vilafranca 2
ESCOLA C: CP Cubelles 1 - CP Vilafranca 3
PRE-BENJAMÍ INICIACIÓ: CH Caldes 1  - CP Vilafranca 2
2ª CATALANA: CP Vilafranca 8 - CP Sant Ramon 2
1ª DIVISIÓ ESTATAL: CH Mataró 1 - CP Vilafranca 7