8 de maig 2013

TROBADA D'ESCOLES D'HOQUEI PATINS DEL CH FARNERS 2013

UN REGAL PER LES MAMIS

Durant tot el matí d'aquest passat diumenge 5 de maig, Dia de la Mare, va tenir lloc al pavelló poliesportiu “La Nòria” de Santa Coloma de Farners (La Selva) una trobada d'escoles d'hoquei patins organitzada pel CH Farners. L'esdeveniment va comptar amb la participació d’a prop de 100 nens i nenes repartits en 12 equips pertanyents a 8 clubs diferents de les comarques gironines, alguns d’ells presentant-se amb dos equips.

Els equips participants van ser:

SHUM A
SHUM B
CH LLORET
CP BREDA
HOQUEI BANYOLES A
HOQUEI BANYOLES B
CH PALAFRUGELL A
CH PALAFRUGELL B
CHP BLANES
FD CASSANENC
HC FARNERS A
HC FARNERS B


Per a la disputa dels 18 enfrontaments programats, la organització va dividir la pista en dues meitats per poder jugar dos partidets alhora. Cada partit tenia una durada de 15 minuts a temps seguit. La trobada no era de caire competitiu, per tant no es van registrar els resultats, ni guanyadors ni perdedors. Es tractava simplement de participar i gaudir de la experiència. Els encreuaments van anar de la següent forma:

10:00h: FARNÉRS A – SHUM A i BREDA – LLORET
10:20h: PALAFRUGELL A - BANYOLES A  i BLANES – SHUM B
10:40h: CASSANENC – SHUM A i PALAFRUGELL B – FARNERS B
11:00h: FARNERS A – PALAFRUGELL A i BREDA – BANYOLES B
11:20h: BANYOLES A - CASSANENC i PALAFRUGELL B – SHUM B
11:40h: SHUM A – PALAFRUGELL A i BLANES – LLORET
12:00h: BANYOLES A – FARNERS A i PALAFRUGELL B – BANYOLES  B
12:20h: BLANES - CASSANENC i FARNERS B – BREDA
12:40h: LLORET – FARNERS B i BANYOLES B – SHUM B
13:00h: Lliurament de premis i fotografia conjunta


Unes grades ben atapeïdes pels acompanyants dels petits jugadors van estar seguint i gaudint en tot moment de les evolucions dels menuts sobre la pista, en especial les mares, que rebien així un regal especial per part dels seus fills. Per contribuir al gran ambient esportiu i familiar d'aquesta matinal, la organització va posar a disposició de tots els presents un servei de cafeteria amb begudes, entrepans i pastissos casolans a preus populars, i la magnifica climatologia que va acompanyar va permetre que tota la mainada que ho va voler pogués gaudir de la pista exterior com a espai de lleure entre partit i partit.. Per acabar la trobada, cada club participant es va endur un bonic trofeu i cada jugador una medalla commemorativa de record.

En definitiva, una gran i profitosa experiència per a tots aquest nens que estan donant ara les seves primeres patinades en formar-se com a futurs jugadors d'hoquei patins, i el que és més important, com a persones.


El proper 19 de maig hi ha una nova trobada d’escoles d’hoquei, aquest cop a Banyoles (Pla de l’Estany), en el que es preveu una cita molt especial, ja que la escola d’hoquei de Banyoles ha començat la seva vida precisament aquest curs 2012-13, i tot i néixer en una zona amb poca tradició hoqueística, ja ha aconseguit aplegar a més d’una vintena de nens i nenes que s’inicien en la pràctica de l’hoquei patins.