19 de juny 2013

ACABA LA LLIGUETA D'ESCOLES "ELS MENUTS 2013"


PASSI-HO BÉ I FINS L’ANY QUE VE!

El passat dissabte 15 de juny  va concloure la lligueta d’escoles d’hoquei “Els Menuts 2013” que organitza el CP Malgrat i que enguany ha celebrat la seva 11ª edició. 

Foto de grup amb bona part dels participants a la jornada final de "Els Menuts 2013". (Foto: Juan Leon Gòmez)
Com a festa final, la darrera jornada del campionat –que no té caire competitiu- es va jugar integrament a la pista del Pavelló Municipal de Malgrat de Mar amb la participació de 8 dels equips que han pres part de la lligueta social aquesta temporada: CP Tordera, Escola La Vinya, SHUM, CH Arenys de Mar, CE Arenys de Munt, GEiEG, CP Sant Celoni i CP Malgrat, a més del CH Lloret, que enguany va renunciar a la seva participació en la competició regular, però que va ser convidat pels organitzadors a prendre part en aquesta jornada final.

Els encreuaments d’aquesta jornada van ser:


CP TORDERA – CH LLORET

CH ARENYS DE MAR – CP MALGRAT

LA VINYA – CE ARENYS DE MUNT

GEIEG – CP SANT CELONI

CP MALGRAT – SHUM

Imatge d'un dels partidets (Foto: Juan Leon Gòmez)
Els diferents encontres es van disputar amb un gran ambient familiar a les grades, força poblades per familiars i amics dels jugadors que van gaudir veient les evolucions de les futures estrelles. Un cop finalitzats els partits –el resultat dels quals no va ser comptabilitzat- es va procedir a fer el lliurament d’obsequis a tots els nens participants, que desprès també van gaudir d’un berenar de germanor.

Un instant del lliurament d'obsequis (Foto: Juan Leon Gòmez)
La lligueta “Els Menuts 2013” va donar inici el passat 2 de febrer, i al llarg d’aquests mesos s’han disputat 16 jornades en les que s’han enfrontat els 9 equips participants d’enguany, sense que s’hagi fet cap mena de recompte de resultats, ja que la seva principal finalitat es la de ser una ajuda per a que els nens coneguin i facin les seves primeres passes dins de l’hoquei patins.

Els cracks més menuts del club amfitrió, el CP Malgrat (Foto: Juan Leon Gòmez)