OK LLIGA 2012-13 (JORN. 30): LLORET 5 - VENDRELL 9

El Moritz CE Vendrell finalitza una temporada històrica essent tercer de l'OK Lliga

Alineacions

CH LLORET: Ferran Serra, Raúl Pelicano, Jordi Rodríguez, Daniel Rodríguez, Enric Torner–cinc inicial-, Marc Gómez, Xavier González, Roger Perarnau, Víctor Crespo i Oriol Perarnau.

MORITZ CE VENDRELL: Gerard Camps, Óscar Ruiz, Jepi Selva, Xavi Costa, Xavi Barroso –cinc inicial-, Eloi Albesa, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Roger Molina.

Gols
0-1 (1') Jepi Selva, de penal; 0-2 (2') Jepi Selva; 0-3 (12') Xavi Costa; 1-3 (16') Raúl Pelicano, de penal; 1-4 (26') Jepi Selva, de penal; 2-4 (32') Raúl Pelicano, de falta directa; 2-5 (35') Lluís Ferrer; 2-6 (39') Lluís Ferrer; 2-7 (39') Lluís Ferrer; 3-7 (40') Víctor Crespo; 4-7 (42') Enric Torner; 5-7 (43') Raúl Pelicano, de penal; 5-8 (43') Jepi Selva, de falta directa, i 5-9 (48') Jepi Selva.

Faltes: 17 / 13

Targetes:
blava a Xavier González (44').

Àrbitres: Gómez i Dapena.

Amb l'objectiu de ser tercers a l'OK Lliga, el Moritz CE Vendrell va començar molt bé el partit amb dos gols gairebé consecutius de Jepi Selva, el primer de penal. Al minut 12, Xavi Costa va ampliar l'avantatge en el marcador. Al minut 16, els àrbitres van xiular penal a favor del Lloret per retenció amb el guant de Gerard Camps i Raúl Pelicano ho va aprofitar per fer l'1 a 3. Un minut després, un altre penal executat pel mateix Pelicano va ser aturat per Camps. I la primera part va finalitzar amb l'1 a 3 al marcador.

La segona part també va començar de forma molt positiva per al Vendrell, amb un nou penal que va transformar Jepi Selva. Al minut 30, Óscar Ruiz hagués pogut ampliar l'avantatge en el marcador amb un altre penal a favor del Vendrell, però Ferran Serra va aturar-lo. Dos minuts després, el Moritz CE Vendrell va sumar la desena falta i Raúl Pelicano va fer el 2 a 4 amb la falta directa consegüent. Al minut 35, Lluís Ferrer va marcar el cinquè gol del Vendrell. I a partir d'aquest moment, i fins al final, el partit va ser un festival de gols fins a establir el 5 a 9 definitiu.

Amb aquest resultat, el Moritz CE Vendrell finalitza una temporada històrica essent tercer de l'OK Lliga i campió de les copes del Rei i de la CERS, en l'any del Centenari del Club d'Esports Vendrell.