22 de juny 2013

Pablo Aguarón, Berna Garcia i Gerard Camps noves incorporacions del Patí 2013/2014.

Font: Premsa CP Vilafranca

El CP Vilafranca ja ha posat en marxa la planificació de la propera temporada amb la vista posada a l’OK Lliga tancant les incorporacions de Pablo Aguarón , Berna Garcia i Gerard Camps.

Pablo Aguarón torna a Vilafranca després d’estar un any al PHC Sant Cugat. Aquesta serà la seva segona etapa al conjunt vilafranquí i torna a Vilafranca il·lusionat pel projecte de l’OK Lliga. Aguarón, que ja ha jugat a l’OK Lliga amb el Sitges, ha estat el màxim golejador dels sancugatencs aquesta temporada amb 25 gols i arriba a Vilafranca per aportar talent ofensiu al conjunt de l’Alt Penedès.

Pablo Aguarón, en una imatge de la seva primera etapa al Vilafranca
Berna Garcia és la segona incorporació de l’equip de Jordi Garcia per la propera temporada. Aquest jove jugador, ha jugat aquesta darrera temporada la CP Alcobendas, equip amb el que es van quedar a les portes de l’ascens aquesta temporada, deixant a l’equip quart i sent el tercer màxim golejador de l’equip amb 15 gols. Fa dues temporades, el català, jugava a les files del CP Tordera i també ha format part de la selecció espanyola junior que el 2009, juntament amb Pablo Aguarón,  es va proclamar campiona del món a Bassano.

Berna Garcia quan jugava en el CP Tordera
La tercera novetat és el jove porter internacional Gerard Camps. Camps ve d’una família lligada a aquest esport, ja que el seu pare és el seleccionador català d’hoquei patins, Jordi Camps. Aquesta última temporada ha estat a la disciplina del CE Vendrell on hi ha estat una temporada, anteriorment va ser jugador del CP Tordera on es va formar i debutar amb el 1r equip a 1ª Divisió Nacional Espanyola. El jove porter és molt segur i molt ràpid sota els pals, està molt il·lusionat amb la nova etapa que encetarà a partir de la propera temporada, a més en Gerard el passat mes d’octubre es va proclamar subcampió d’Europa amb la selecció espanyola júnior a Saint Omer. 

Gerard Camps defensant la porteria del Tordera a 1ª Divisió estatal