MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí (porter), Sergi Miras, Àngel Rodríguez,
Ferrer, Eloi Albesa, Xus Fernández (porter) i Erik Gual.

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau (porter), Mia Ordeig, Titi Roca, Romà

0-1 (4') Mia Ordeig, 1-1 (22') Xixi Creus, 2-1 (24') Eloi Albesa, de falta
directa, i 3-1 (48') Jordi Ferrer, de falta directa.

Faltes: 16 / 13

Targetes: blava a Rocasalbas (48')

Àrbitres: Valverde i Prades.

El Vic s’ha avançat en el marcador amb un gol de Mia Ordeig al minut 4. L'acumulació de faltes per part dels dos equips ha suposat que al minut 18 el Vendrell ja hagi acumulat la desena. Xevi Puigbí ha neutralitzat l'execució de Jordi Bartrés. Al minut 22, Xixi Creus ha aconseguit fer l'empat després d'uns minuts d'atac insistent per part del Vendrell. Al minut 24 el Vic ha sumat la desena falta i Eloi Albesa ho ha aprofitat per
el 2 a 1 amb la falta directa consegüent.

La segona part ha començat amb un penal a favor del Vendrell, però Carles Grau ha aturat el xut de Sergi Miras. Els dos equips han buscat amb insistència el gol, però els porters han estat encertats. El Vendrell és el que més s'hi ha jugat perquè durant molts minuts ha estat amb 14 faltes. En els darrers minuts el Vic ha apretat i al minut 46 ha forçat un penal, però Xevi Puigbí ha aturat el xut de Mia Ordeig. Més emoció impossible a falta de tres minuts per al final. Al minut 47 els àrbitres han pitat falta directa a favor del Vendrell i Carles Grau ha aturat l'execució d'Eloi Albesa. Al minut 48, el Vendrell ha fet la quinzena falta i Puigbí ha neutralitzat l'execució de la falta directa de Rocasalbas. Tot seguit, els àrbitres ha ensenyat blava a Rocasalbas i Jordi Ferrer ha establert el 3 a 1 definitiu de falta directa.