21 d’oct. 2013

PRESENTACIÓ DEL CP MALGRAT 2013-14



El CP Malgrat va presentar tots els seus equips per a la temporada 2013-14 el passat diumenge 13 d’octubre a la tarda. Dins de l’acte també es va fer lliurament a la Fundació Aspronis del cotxe que es va rifar per recaptar fons per l’escoleta,el sorteig del qual va quedar finalment desert. La tarda va acabar amb un partit que va enfrontar el primer equip del CP Malgrat amb la selecció catalana.

Foto de grup del CP Malgrat 2013-14
La cerimònia de presentació va estar presentada pel popular Manolo Juiz, que va encarregar-se d’anar donant pas als deu equips de les diferents categories del club: escola, iniciació, pre-benjamí, benjamí, aleví, mini-fem, 2ª catalana, veterans, veterans iniciació i hoquei sala adaptat. Especial protagonisme va tenir l’equip d’escola, format per un remarcable nombre d’integrants, gràcies a la campanya promoguda pel club per fer aquesta categoria completament gratuïta.

Lliurament del cotxe a Aspronis
Un cop fetes les presentacions i abans de les fotos de rigor, el CP Malgrat, de la mà del seu president Jordi De la Fuente, va procedir a fer el lliurament a la Fundació Aspronis del cotxe que es va rifar aquest estiu amb la finalitat de recaptar fons per patrocinar l’escola del club. En el cas de no sortir guanyador del sorteig, com així va ser, el club havia previst que el premi aniria a passar a la Fundació Aspronis, dedicada a donar assistència i servei a persones amb diferents discapacitats.

Com a cloenda de l’esdeveniment, es va disputar un partit entre l’equip de 2ª Catalana del CP Malgrat i la selecció catalana, formada per l’ocasió per jugadors de diferents categories, i que va acabar per imposar-se als amfitrions per 0-7.

La selecció catalana posa conjuntament amb els jugadors del CP Malgrat
PODEU VEURE UNA GALERIA D’IMATGES DE LA PRESENTACIÓ DEL CP MALGRAT EN AQUEST ENLLAÇ AL NOSTRE FACEBOOK