1ª DIVISIÓ ESTATAL 2013-14 (JORN. 4): SHUM 1 - BARÇA B 2

Font: Premsa SHUM

S'HAURÀ D'ESPERAR

Crònica:

La primera victòria a casa es fa esperar. El SHUM Grupo Maestre no ha pogut aconseguir el triomf davant el Barça B, en un partit igualat que s’ha decantat a favor dels blaugrana gràcies a un gol d’Ignacio Alabart quan faltaven tres minuts. Amb aquest resultat, els maçanetencs també hauran d’esperar per situar-se entre els tres primers equips de la taula.

El Maçanet ha anat de menys a més en un inici de partit en què Carles Rodríguez ha estat un dels jugadors més actius. Sobre la pista, el Barça demostrava que era un equip conjuntat i que posaria les coses difícils al Maçanet. Amb possessions llargues, els blaugrana volien dur el pes del partit. El tècnic Geradrd Pujol ha mogut fitxa i ha situat en pista a Xavi Terns i Roger Presas, però el ritme del partit tampoc ha augmentat. Una rematada de David Ros quan faltaven tres minuts pel descans podria haver significat el primer gol maçanetenc. Els primers 25 minuts de joc, però, han acabat sense gols.

El marcador sí s’ha mogut a la segona part. Als tres minuts de la represa, David Martínez ha fet el primer gol del partit. Tocava remuntar, i les accions a pilota aturada han entrat al partit. El filial blaugrana ha pogut fer el segon quan David Ros ha vist una targeta blava. Ignacio Alabart ha tirat la falta directa però el porter Linu l’ha aturat. Ambdós equips estaven amb nou faltes i el Barça ha estat el primer en fer la desena. Carles Rodríguez, amb un doble ganxo, no ha fallat davant l’exSHUM Octavi Tarrés. A l’altre porteria, Linu ha mantingut en vida al SHUM. El porter ha aturat, en pocs minuts, una falta directa a Jordi Gabarra i dos penals consecutius a David Martínez. El Barça també ha arribat a quinzena falta, però aquesta vegada Carles Rodríguez no ha pogut superar a Tarrés.

Faltaven sis minuts per acabar el partit i l’empat a un no deixava content a ningú. Ambdós equips han buscat la porteria rival i el gol l’ha trobat el gallec Ignacio Alabart, en una acció dins l’àrea. En els darrers tres minuts, el SHUM ha pogut fer l’empat amb accions de David Ros, Xavi Terns i Roger Presas, però el gol no ha arribat i la primera victòria a casa haurà d’esperar al proper partit al pavelló de Maçanet, el 24 de novembre contra el Sant Cugat.

Fitxa.

SHUM Maçanet: Linu, Xavi Lladó, Carles Rodríguez, David Ros i Roger Pujol (cinc inicial); Terns, Roger Presas i Gerard Pujol.

FC Barcelona B: Octavi Tarrés, David Martínez, Adrià Salvadó, Jordi Gabarra i Pol Macià (cinc inicial);Ignacio Alabart i Marc Palau.

Gols: (1-2) 0-1, m.28, David Martínez; 1-1, m.34, Carles Rodríguez; 1-2, m.47, Ignacio Alabart.

Àrbitres: Castellnou i Rovira. Blava al local David Ros.

Faltes: 12 del SHUM i 19 del Barça.