13 de nov. 2013

ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

Cap de setmana sense OK Lliga, però sí amb bon hoquei

Aquest cap de setmana no hi havia jornada d’OKlliga, ja que aquesta es va avançar a dimarts passat, on el Patí va guanyar per 5 a 3 al Reus Deportiu. Però el que si que hi ha hagut, ha estat partits de les altres categories. Així també hi ha hagut partit dels altres dos equips sèniors del Patí , així l’equip del 1ª Catalana jugava el seu encontre el dissabte a la tarda davant el HC Sentmenat, tot un històric de l’hoquei patins català, ja que havia arribat a jugar a l’antiga Divisió d’Honor. En aquest partit, el Vilafranca que anava dominant durant tot el partit, va acabar empatant a 6, davant d’un rival que venia a Vilafranca com a segon classificat de la categoria.


L’equip del Sub-23, que per motius d’horaris, no va jugar el passat dimarts abans de l’OKlliga, ha jugat aquest diumenge el seu partit davant del Reus Deportiu, on el homes de Carles Freixedes, han tingut molt mala sort, ja que un partit que tenien dominat a la mitja part, ha vist com a manca de deu segons per acabar el partit s’esvaïen els 3 punts, ja que el Reus marcava el gol de la victòria en una jugada d’autèntica mala sort. Ara els vilafranquins es situen a mitja taula de la classificació.

Per la seva banda durant tot el cap de setmana també hi ha hagut diversos partits dels equips de la base del CP Vilafranca amb els següents resultats:

ESCOLA: CP Vilafranca 3 - CP Cubelles 0
PRE-BENJAMÍ INICACIÓ: CP Vilafranca 0 - HC Sant Just 3
PRE-BENJAMÍ A: CP Vilafranca 3 - CE Torrelavit 0
PRE-BENJAMÍ B: CP Vilafranca 0 - CP Cubelles 3
PRE-BENJAMÍ C: CP Vilanova C 3 - CP Vilafranca 0
PRE-BENJAMÍ D: CP La Sagrera 2 - CP Vilafranca 1
BENJAMÍ: HF Sant Josep 14 - CP Vilafranca 1
ALEVÍ A: CP Vilafranca 6 - CH Ripollet 2
ALEVÍ B: CN Reus Ploms 4 - CP Vilafranca 6
INFANTIL: CE Noia 11 - CP Vilafranca 2
JUVENIL: CP Vilafranca 2 - CP Monjos 8
JÚNIOR: CP Vilafranca3 - CH Arenys de Munt 4
1ª CATALANA: CP Vilafranca 6 – HC Sentmenat 6
SUB-23: CP Vilafranca 7 – Reus Deportiu 8
OKLLIGA: CP Vilafranca 5 - Reus Deportiu 3

Amb autobús a Barcelona a veure el Patí Vilafranca

El proper dissabte 16 de novembre el Club Patí Vilafranca Capital del Vi, es desplaça a Barcelona per tal d’enfrontar-se al FC Barcelona, a partir de les 19h l’OKlliga i a partir de les 17h el sub-23. Per aquest partit, el Club conjuntament amb diversos socis, ha muntat un autocar per anar a veure el partit al Palau Blaugrana, el preu del desplaçament és de 5,50 euros, i tothom que vulgui anar-hi, es pot apuntar a través del correu electrònic a l’adreça: clubpativilafranca@gmail.com indicant el nom de les persones que vindran. En el proper butlletí de mitjans de la setmana que ve indicarem el lloc i l’hora de sortir així com de retorn. Esperem que entre tots puguem omplir el bus del Patí i puguem gaudir d’un bon dissabte d’hoquei tots plegats.