OK LLIGA 2013-14 (JORN 6): VENDRELL 10 - VILANOVA 4

Font: Premsa CE Vendrell

EL VENDRELL GUANYA EL DERBI AMB EL VILANOVA

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Jordi Ferrer, Sergi Miras, Àngel Rodríguez, –equip inicial, Eloi Albesa, Carlos Cortijo, Lluís Ferrer, Xus Fernández (porter) i Erik Gual.

CLUB PATÍ VILANOVA: Albert Povedano (porter), Jordi Aragonès, Pol Pàmies, Esteve Pujals, Daniel López –equip inicial-, Sergi Sabater, Eudald Bonet, Marc Cuevas i Àlex Aguilar (porter).

Gols1-0 (3') Jordi Ferrer; 2-0 (6') Jordi Ferrer; 3-0 (11') Jordi Ferrer; 4-0 (18') Lluís Ferrer; 5-0 (21') Lluís Ferrer; 6-0 (23') Eloi Albesa, de falta directa; 6-1 (23') Esteve Pujals; 7-1 (23') Eloi Albesa, de falta directa; 8-1 (29') Sergio Miras; 9-1 (37') Àngel Rodríguez; 9-2 (37') Esteve Pujals, de falta directa; 9-3 (40') Esteve Pujals, de falta directa; 9-4 (46') Daniel López; 10-4 (48') Eloi Albesa.

Targetes: blava a Esteve Pujals (23'), a Eloi Albesa (40'),

Àrbitres: Ribó i González.

La primera part va començar amb domini del Vendrell. Al minut 3 Jordi Ferrer va fer l'1 a 0 i al minut 6 el mateix jugador va marcar el 2 a 0 amb un xut exterior. Cinc minuts després Jordi Ferrer va fer el seu hat trick. Amb el 3 a 0 al marcador, el Vendrell va continuar jugant amb la mateixa intensitat. Al minut 15, els àrbitres van xiular penal a favor del Vilanova, però Puigbí va aturar el xut de Dani López anul·lant l'esperança dels visitants per retallar distància en el marcador. Al minut 18, Lluís Ferrer va ampliar aquesta distància rematant una passada alçada d'Eloi Albesa. Un minut després els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell, però Lluís Ferrer no va poder superar Povedano. Al minut 21 Lluís Ferrer va fer pujar el 5 a 0 al marcador. A dos minuts per al descans Eloi Albesa va fer el 6 a 0 de falta directa per l'acumulació de deu faltes del Vilanova. Al minut 23 Esteve Pujals va fer el 6 a 1, però al descans es va arribar amb un 7 a 1 perquè Eloi Albesa va tornar a marcar una altra falta directa.

Al descans es va poder gaudir d'un partit d'exhibició del Minihoquei i l'Escola del CE Vendrell.

A la segona part va sortir Xús Fernández de porter substituint Xevi Puigbí. El Vendrell va continuar amb el mateix ritme de la primera part i al minut 29 Sergi Miras va fer el 8 a 1. Al minut 36 els àrbitres van xiular un altre penal a favor del Vendrell. En aquesta ocasió Povedano va aturar el xut d'Àngel Rodríguez, que un minut després va marcar el 9 a 1. Tot seguit el Vendrell va acumular la desena falta i Esteve Pujals va marcar de falta directa el 9 a 2. Al minut 40 els àrbitres van assenyalar falta directa contra el Vendrell i van ensenyar targeta blava a Eloi Albesa. I Esteve Pujals va fer el seu hat trick superant Xús Fernández. Un minut després el Vilanova va acumular la quinzena falta. En aquesta ocasió Jordi Ferrer no va poder fer entrar la pilota a la porteria defensada per Àlex Aguilar. Al minut 46 Dani López va fer el 9 a 4. Al minut 48 Eloi Albesa va culminar una gran jugada col·lectiva marcant el 10 a 4 definitiu.

El proper dimarts 19 de novembre el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a Igualada per jugar la setena jornada de l'OK Lliga.