9 de des. 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2013-14 (JORN. 8): SUM 3 - MANLLEU 5

Font: Premsa SHUM

Tornen a fugir els tres punts(3-5)

Les victòries a casa es resisteixen. El SHUM Grupo Maestre no ha pogut obtenir aquest diumenge els tres punts en el duel davant el Manlleu. L’encert d’Aleix Prims i l’ofici mostrat per Lluís i Santi Teixidó han posat les coses molt difícils a un Maçanet que ha intentat reaccionar en dues ocasions.

Un xut col·locat des del lateral dret de l’àrea de Linu i un penal transformat per l’experimentat Lluís Teixidó han posat un 0-2 al marcador quan només s’havien disputat nou minuts de joc. El Manlleu ha començat el partit ben endollat mentre que el SHUM, que havia de buscar el primer triomf a casa, estava obligat a reaccionar. El capità Xavi Lladó ha fet el pas. Amb un xut des de fora l’àrea ha retallat distàncies al minut 11. A partir d’aquest instant, ambdós equips han buscat possessions llargues i el control del partit, que no volia tenir amo.

El Maçanet ha començat la segona part obligat a remuntar, però la gesta no ha estat possible ja que un inspirat Aleix Prims ha fet el tercer del Manlleu. El SHUM ha pogut establir l’empat a tres gràcies a un gran xut de Xavi Lladó, en la jugada posterior a un penal que David Gelmà ha enviat al pal, i a una excel·lent falta directa de David Ros. El més difícil s’havia fet. L’empat, però, ha durat pocs segons. Aleix Prims ha tornat a veure porteria en la següent acció dels osonencs i Farrés ha sentenciat. En els darrers vuit minuts de partit, els homes de Gerard Pujol han buscat una remuntada èpica, però el pal i la defensa del Manlleu no han donat opció.

Amb aquesta derrota, el SHUM és setè i a tres punts de l’ascens a OK Lliga. El Maçanet afronta la setmana vinent un important partit a domicili -on s’han acabat tots els partits amb victòria arlequinada- davant el Jolaseta basc. El proper partit a casa és l’any vinent, el 12 de gener, davant l’Alcodiam.

SHUM Maçanet: Linu, Xavi Lladó, Carles Rodríguez, David Ros i Roger Pujol (cinc inicial); Terns, Roger Presas, David Gelmà.

Club Patí Manlleu: Jordi Garcia, Santi Teixidó, Marc Callís, Aleix Prims i Lluís Teixidó (cinc inicial); Farrés.

Gols:   0-1, m.7, Aleix Prims; 0-2, m.9, Lluís Teixidó (penal); 1-2, m.11, Xavi Lladó; 1-3, m.34, Aleix Prims; 2-3, m.38, Xavi Lladó; 3-3, m.38, David Ros (falta directa); 3-4, m.39, Aleix Prims; 3-5, m.42, Farrés;

Àrbitres: Soler i Gorina. Blava per al local Carles Rodríguez.

Faltes: 16 del SHUM i 11 del Manlleu.