OK LLIGA 2013-14 (JORN. 8): VENDRELL 8 - VILAFRANCA 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya al Vilafranca en un derbi intens

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Lluís Ferrer, Jordi Ferrer, Eloi Albesa, –equip inicial, Sergi Miras, Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Xus Fernández (porter) i Erik Gual.

CLUB PATÍ VILAFRANCA: Gerard Camps (porter), Marc Navarro, Xavi Caldú, Bernabé Garcia, Jordi Esteva –equip inicial-, Jordi Galan, Joan Vázquez, Aleix Córdoba, Ricard Pintado i Jaume Ventura (porter).

Gols0-1 (2') Jordi Esteva; 1-1 (5') Lluís Ferrer; 2-1 (10') Lluís Ferrer; 3-1 (26') Sergi Miras, de penal; 4-1 (30') Jordi Ferrer; 4-2 (35') Marc Navarro; 5-2 (44') Àngel Rodríguez; 6-2 (45') Àngel Rodríguez; 7-2 (45') Sergi Miras, i 8-2 (48') Sergi Miras.

Targetes: targeta blava a Guillem Cabestany (45').

Àrbitres: Alberto Veiga i Joaquin López.

El Vilafranca va inaugurar el marcador ben aviat amb un gol de Jordi Esteva al minut 2. Amb un joc molt intens, els dos equips van anar a l'atac i al minut 5 el Vendrell va trobar la recompensa amb un gol de Lluís Ferrer que neutralitzava el gol inicial dels visitants. Al minut 10 el mateix Lluís Ferrer va fer el 2 a 1. El Vendrell va acumular faltes i a 2 minuts del descans ja havia fet la novena en contra de només dues del Vilafranca.

Al descans es va poder gaudir d'un partit d'exhibició de la base del CP Vilafranca.

Només començar la segona part, el Vendrell va fer la desena falta, però Puigbí va aturar la falta directa executada per Caldú. Al minut següent, els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell i Sergi Miras va marcar-lo per ampliar l'avantatge en el marcador. Al minut 30 Jordi Ferrer va fer el 4 a 1. Cinc minuts després Marc Navarro va retallar distància en el marcador per al Vilafranca. Al minut 42 els àrbitres van assenyalar falta directa a favor del Vendrell, però Eloi Albesa no va poder superar a Gerard Camps. Al minut 44 Àngel Rodríguez va fer el 5 a 2 després de rematar una passada de Xixi Creus. Un minut després el Vendrell va acumular la quinzena falta però Caldú no va marcar la falta directa. Tot seguit, Àngel Rodríguez i Sergi Miras han posat el marcador amb un 7 a 2. Abans de treure del mig el Vilafranca, Guillem Cabestany va rebre una targeta blava de forma inexplicable. Al minut 48, Sergi Miras va fer el 8 a 2, resultat final d'un derbi intens.

El proper dissabte 7 de desembre el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Lloret per jugar la novena jornada de l'OK Lliga.