OK LLIGA 2013-14 (JORN. 9): LLORET 1 - VENDRELL 5

El Vendrell guanya a Lloret i se situa segon en la classificació de l'OK Lliga

Alineacions

CH LLORET: Ferran Serra, Xavi González, Jordi Carbó, Marc Gómez i Raúl Pelicano -cinc inicial- Oriol Perarnau, Víctor Crespo i Xavi Crespo.

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí, Eloi Albesa, Sergi Miras, Lluís Ferrer i Jordi Ferrer -cinc inicial- Àngel Rodríguez, Jordi Creus i Carlos Cortijo.

Gols0-1 Eloi Albesa (1'), 0-2 Eloi Albesa (7'), 1-2 Jordi Carbó (21'), 1-3 Eloi Albesa, de falta directa, (44'), 1-4 Eloi Albesa, de falta directa (46'), 1-5 Sergi Miras (46').

Àrbitres: Juanjo Prades i Joan Molina.

Targetes: blaves a Ferran Serra (44') i a Raúl Pelicano (46').

Ben aviat el Moritz CE Vendrell va demostrar que volia emportar-se els tres punts en la seva visita a Lloret. Només començar Eloi Albesa va fer el 0 a 1 i sis minuts després va marcar el 0 a 2. Aquest avantatge en el marcador es va mantenir fins al minut 21, quan Jordi Carbó vamarcar l'1 a 2, resulta amb el qual es va arribar el descans. Durant molts minuts de la segona part es va mantenir aquest resultat, fins que una targeta blava al porter del Lloret, per aixecar l'estic davant de Xixi Creus, va permetre a Eloi Albesa fer l'1 a 3 de falta directa. Dos minuts després el Vendrell va fer la desena falta, però Puigbí va aturar la falta directa tirada per Pelicano, jugador local que va rebre targeta blava per protestar reiteradament als àrbitres que el porter del Vendrell s'havia mogut abans d'hora. I una altra vegada Eloi Albesa va transformar una falta directa que suposava l'1 a 4 i el seu pòquer de gols particular. La golejada la va tancar tot seguit Sergi Miras culminant una gran jugada d'atac. Amb l'1 a 5 final, el Vendrell va aconseguir una important victòria que, combinada amb els resultats d'altres partits, situen l'equip en el segon lloc de la classificació de l'OK Lliga, a quatre punts del Barça que va líder.

El Moritz CE Vendrell encara una setmana important per mantenir aquest segon lloc a la classificació de l'OK Lliga i per intentar superar al Benfica en partit de Lliga Europea. El dimarts 10 de desembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rep la visita del Cerceda. I el dissabte 14 de desembre, a les 20 h, es viurà una nova gran nit europea al pavelló del Club d'Esports Vendrell.