OK LLIGA 2103-14 (JORN. 11): NOIA 7 - VENDRELL 6

El Vendrell perd a l'Ateneu en un partit dels que fan afició

Alineacions

CE NOIA: Luis Gil, Jordi Del Amor, Aleix Esteller, Pau Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Marc Julià i Joan Freixas.

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Xixi Creus i Jordi Ferrer -cinc inicial- Carlos Cortijo i Lluís Ferrer i Xús Fernández.

Gols

1-0 Joan Freixa (15'); 1-1 Lluís Ferrer (16'); 1-2 Carlos Cortijo (17'); 2-2 Marc Julià (22'); 3-2 Francesc Gil (22'); 3-3 Sergi Miras, de penal (27'); 3-4 Sergi Miras (26'); 4-4 Aleix Esteller (32'); 5-4 Aleix Esteller (33'); 5-5 Xixi Creus (38'); 6-5 Joan Freixas (38'), de penal; 6-6 Sergi Miras (43'), i 7-6 Marc Julià, de falta directa (48').

Àrbitres: Mayor i Villar.

Targetes: blaves a Ferran López i a Luis Gil (27') i a Jordi Ferrer (35').

El primer gol no va arribar fins al minut 15, però a partir d'aquest moment fins al final del partit el marcador va acumular un total de tretze gols. Joan Feixas va obrir el marcador al minut 15, però Lluís Ferrer primer, al minut 16, i Carlos Cortijo, tot seguit, van capgirar el marcador. El Noia va fer l'empat al minut 21 amb un gol de de Marc Julià, jugador determinant en el resultat final. Un minut després, Francesc Gil va fer el 3 a 2 amb el qual es va arribar al descans.

Només començar la segona part els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell, que va suposar dues targetes blaves per al Noia: la primera a Luis Gil, per doble avís davant del llançament de Xixi Creus, i la segona a Ferran López, per protestar. El tercer llançament el va fer Sergi Miras per empatar i, tot seguit, el mateix Miras va fer el 3 a 4. Pocs minuts després Aleix Esteller va capgirar de nou el marcador. Però el Vendrell volia sumar els tres punts en la seva visita a l'Ateneu i al minut 38 Xixi Creus va fer l'empat a 5. Als últims deu minuts la intensitat va ser màxima: Joan Feixas va avançar el Noia de penal, Sergi Miras va signar el seu hat trick personal per fer el 6 a 6 i, a poc més d'un minut per al final, Marc Julià va fer el 7 a 6 definitu de falta directa per l'acumulació de deu faltes per part del Vendrell.

El dissabte 4 de gener, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Lleida. Després de perdre sis punts en les dues darreres jornades de l'OK Lliga, aquest partit a casa serà de gran importància per mantenir l'equip en la part alta de la classificació i tancar matemàticament el pas a la fase final de la Copa. Per tot això, es fa una crida a l'afició per anar al pavelló del Club a animar l'equip i a viure en directe l'emoció de la primera jornada d'OK Lliga de l'any nou.