27 de des. 2013

Vegueria Penedès-Catalunya: la solidaritat la gran protagonista

Font: Premsa CP Vilafranca

Diumenge 22 al matí s’ha celebrat a la poliesportiva vilafranquina la segona edició dels partits entre les seleccions catalanes i la Vegueria Penedès. Ha estat una matinal de solidaritat ja que s’han recollit un total de 1000 quilos d’aliments i unes trenta  joguines que faran passar molt millor  aquestes festes a la gent més necessitada de Vilafranca.

Una mostra de la solidaritat dels aficionats que es van aplegar un any més a Vilafranca
Durant la matinal s’han disputat dos partits d’hoquei, primer un combinat de les millor jugadores de la Vegueria Penedès contra la selecció Catalana amb aquest partit destacava la presencia de dues jugadores que es van iniciar al CP Vilafranca com són la Maria Córdoba i la Regina Flix, que han disposat de forces minuts amb la selecció de la Vegueria que dirigia Oriol Torelló, el resultat final ha estat de Vegueria Penedès 3 – Selecció Catalana 5.

Foto de família de les participants en el partit femení
Desprès s’ha disputat el partit masculí on destacava la presencia de molts jugadors que formen part del CP Vilafranca d’aquesta temporada i també de temporades passades com Roger Torelló, Oriol Palau o Joan Muntaner, el resultat final d’aquest partit ha estat Vegueria Penedès 3 – Selecció Catalana 3.

La selecció catalana masculina que va participar a l'esdeveniment
El combinat de jugadors penedesencs
Des de l’organització volem donar les gràcies a totes les empreses que han col·laborat, així com a totes aquelles persones i entitats que han aportat el seu gra de sorra, ja sigui amb aliments o joguines i ens han ajudat un any més a poder organitzar aquesta jornada solidaria, a tots ells, moltes gràcies!!!