17 de gen. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 14): VENDRELL 3 - BARÇA 8

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell es classifica per a la Copa tot i la derrota a casa davant del Barça

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (3): Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Eloi Albesa, Sergi Miras, Lluís Ferrer –equip inicial, Jordi Ferrer, Carlos Cortijo, Àngel Rodríguez, Xus Fernández (porter) i Erik Gual.

FC BARCELONA (8): Aitor Egurrola (porter), Pablo Álvarez, Marc Torra, Sergi Panadero, Reinaldo García –equip inicial- Marc Gual, Matías Pascual, Raúl Marín, Xavi Barroso i Sergi Fernández (porter).

Gols: 0-1 (1') Pablo Álvarez; 0-2 (9') Reinaldo García; 1-2 (21') Carlos Cortijo; 2-3 (27') Reinaldo García; 2-4 (35') Marc Torra; 2-5 (36') Pablo Álvarez; 2-6 (36') Marc Torra, de falta directa; 2-7 (38') Pablo Álvarez; 3-7 (43') Jordi Ferrer, de falta directa, i 3-8 (47') Matías Pascual.

Àrbitres: Gómez i Sanz.

Targetes: blava a Sergi Miras (13') i Eloi Albesa (36').

La primera part va començar un gol matiner de Pablo Álvarez. Després de minuts de joc intens i amb ocasions per part dels dos equips, al minut 9 Reinaldo García va fer el 0 a 2. Al minut següent, Sergi Miras no va aprofitar l'ocasió d'un penal per retallar la distància en el marcador. Al minut 12, els àrbitres van xiular un altre penal favorable per al Vendrell. En aquesta ocasió Aitor Egurrola va aturar el xut de Xixi Creus. Tot seguit, Puigbí va aturar un penal xutat per Marc Gual. En la jugada següent, Sergi Miras va rebre una targeta blava. Puigbí, de nou, va fer una bona actuació aturant l'execució de la falta directa de Raúl Marín. Al minut 17, el Vendrell va disposar d'un altre penal i Àngel Rodríguez tampoc va poder superar Egurrola. Al minut 21, Carlos Cortijo va fer l'1 a 2. I al minut 23, el mateix Cortijo va fer el 2 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona part va començar com la primera. Reinaldo va marcar ben aviat el 2 a 3. Els minuts 35 i 36 van ser favorables per al Barça, amb gols de Marc Torra i Pablo Álvarez que van posart el marcador en un 2 a 5. A més, al minut 36, el Vendrell va sumar la desena falta. Sortosament, Marc Torra no va està encertat en la falta directa. Però, tot seguit, els àrbitres van xiular falta directa favorable al Barça, i Marc Torra aquesta vegada no va fallar. A més, Eloi Albesa va veure targeta blava per protestar. Al minut 38, Pablo Álvarez va fer el 2 a 7. Al minut 43 el Barça va sumar la desena falta i Jordi Ferrer va fer el 3 a 7 de falta directa. Al minut 47, Matías Pascual va fer el 3 a 8 definitiu.

Amb aquest resultat el Vendrell se situa en cinquena posició de la classificació de l'OK Lliga a cinc punts del setè classificat, fet que el classifica per a la fase final del Copa.

El proper dissabte el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Benfica per disputar jornada de Lliga Europea.