26 de febr. 2014

LLIGA EUROPEA 2013-14 (JORN. 6): VENDRELL 9 - DIESSBACH 6

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell continua fent història i es classifica a quarts de final de la Lliga Europea

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí (porter), Sergi Miras, Eloi Albesa, Xixi Creus, Jordi Ferrer -cinc inicial- Carlos Cortijo, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Erik Gual i Xús Fernández (porter).

RHC DIESSBACH: Nino Wyss (porter), Hanes Wegmüller, Simon von Allmen, César Torres, Pascal Kissling -cinc inicial- Mathias Gerber, Severin Kummer i Lukas Rubin (porter).

Gols
1-0 (3’) Jordi Ferrer; 1-1 (14') Pascal Kissling; 2-1 (18') Carlos Cortijo; 3-1 (24') Àngel Rodríguez; 4-1(25') Sergi Miras; 5-1 (27') Carlos Cortijo; 5-2 (28') Pascal Kissling; 5-3 (32') Simon von Allmen, de falta directa; 6-3 (32') Sergi Miras; 6-4 (34') Pascal Kissling; 6-5 (36') Pascal Kissling; 7-5 (37') Jordi Ferrer, de falta directa; 8-5 (39') Jordi Ferrer, de falta directa; 9-5 (39') Àngel Rodríguez, i 9-6 (46') Simon von Allmen, de falta directa.

Targetes
: blaves a Pascal Kissling (17') i a César Torres (39').

Àrbitres: Hanras i Jacquart (França).

El partit va començar un gol matiner de Jordi Ferrer. Al minut 14, Pascal Kissling va fer l'1 a 1 aprofitant una baixada d'intensitat del joc del Vendrell. Tres minuts després els àrbitres van ensenyar blava a Kissling, però Eloi Albesa va estavellar la pilota al pal en l'execució de la falta directa. Al minut 18, Carlos Cortijo va fer el 2 a 1 aixecant la pilota per sobre del porter suís, després d'una jugada molt ben treballada del Vendrell per trencar la defensa en quadre del Diessbach. Abans d'arribar al descans Àngel Rodríguez va fer el 3 a 1.

A la segona part va sortir Xús Fernández de porter. A pocs segons de començar Sergi Miras va fer el 4 a 1 i al minut 27 Carlos Cortijo va fer el 5 a 1. Un minut després Kissling va retallar distàncies en el marcador. Al minut 32 el Vendrell va fer la desena falta i Simon von Allmen ho va aprofitar per fer el 5 a 3. Al mateix minut els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell. Sergi Miras va fallar en el xut, però va recuperar el rebuig i el va aprofitar per fer el 6 a 3. Al minut 34 Kissling va fer el seu hat trick particular per posar el marcador amb un 6 a 4 que obligava al Vendrell a fer un esforç si volia guanyar el partit. I les coses es van complicar quan el mateix Kissling va fer el 6 a 5. Al minut 37 el Diessbach va fer la desena falta d'equip i Jordi Ferrer va marcar el 7 a 5 amb la falta directa consegüent. Un minut després els àrbitres van xiular un altre penal favorable per al Vendrell. Aquesta vegada el porter del Diessbach va aturar el xut de Miras. Al minut 39 César Torres va rebre una targeta blava i Jordi Ferrer va tornar a superar el porter suís amb la falta directa consegüent. Tot seguit, Àngel Rodríguez va fer el 9 a 5. El Vendrell tornava a encarar el partit per guanyar-lo amb comoditat. Al minut 43, el Diessbach va tenir un penal per mirar de retallar distància en el marcador, però Xús Fernández va aturar el xut de von Allmen. Al minut 46 el Vendrell va fer la quinzena falta i von Allmen va marcar el 9 a 6 amb un xut fort en l'execució de la falta directa, resultat amb el que va finalitzar el partit.

Amb aquest resultat, el Moritz CE Vendrell continua fent història amb la classificació per disputar els quarts de final de la Lliga Europea. Tot i això, ara l'equip té al cap la Copa, ja està pensant en el partit del proper dijous contra el Liceo.