25 de febr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 19): VILAFRANCA 3 - LLEIDA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí empata a 3, en un final marcat per les decisions arbitrals

El Club Patí Vilafranca Capital del Vi va empatar a tres contra el Lleida Llista Blava, en un partit que com ja va sent habitual amb el Vilafranca, ha estat víctima de les decisions arbitrals polèmiques en els últims minuts, com en els últims tres partits. I és que si en la jornada 17 contra el Cerceda, quan el Vilafranca anava empatat els àrbitres no van voler xiular dues faltes, que amb una ja hagués estat falta directa favorable al Patí a manca de 30 segons, en la jornada anterior, un gol més que dubtós del Noia en l’últim minut i uns peus no assenyalats dins l’àrea del Noia, que podrien haver estat penal favorable al Patí, i ahir, una falta directa comesa sobre Pablo Aguarón que hagués estat la quinzena falta del Lleida a manca de 5 segons i que els àrbitres no van voler xiular, han condemnat el Vilafranca en els últims partits.

El partit va començar molt bé pel Vilafranca, ja que en el minut 3 Pablo Aguarón feia el 1 a 0. Semblava que el Vilafranca dominava el partit, però dos gols d’Andreu Tomàs van capgirar el marcador i el van deixar amb l’1 a 2, amb què es va arribar al descans.

Amb aquest penal Pablo Aguarón va fer l'1-0
A la segona meitat el Vilafranca va sortir a la pista amb la mentalitat de guanyar, i amb un joc directe i ràpid, arribava davant la porteria dels del Segrià, l’únic problema que tenia el Patí eren les boles perdudes al mig del camp. Pablo Aguarón va disposar d’una primera falta directe, que va errar, però després una gran jugada del mateix Pablo Aguarón, el qual va fer un gran gol a la mitja volta i quasi sense angle va establir l’empat a 2. Amb aquest gol el Patí es va esperonar i una gran jugada entre Xavi Caldú i Jordi Galán van capgirar el marcador posant el 3 a 2 a manca de 16 minuts. Al cap de dos minuts Xavi Caldú va tenir una falta directa que el porter visitant va aturar. El partit estava molt igualat, però el Vilafranca dominava, els dos equips es van anar carregant de faltes, i en una jugada d’atac del Lleida a manca de 40 segons, un estàtic Xavi Caldú, que defensava a Lluís Rodero, li van xiular una falta, molt discutida. El llançament, el va fer el mateix Rodero que va posar l’empat a 3. Quan tot semblava que acabaria així, va venir la polèmica a manca de 5 segons, ja que el Lleida estava amb 14 faltes, i Pablo Aguarón va ser objecte de falta per Lluís Rodero, i els àrbitres no van voler veure la claríssima falta i la corresponent directa. Amb un pavelló vilafranquí indignat per aquesta decisió arbitral es va acabar el partit.

Jordi Galán, autor del tercer gol del Vilafranca
Ara el Patí té dues setmanes per preparar el partit contra el Reus, ja que la setmana que ve es Carnaval i no hi ha jornada

El sub-23 no falla

Per la seva banda l’equip el sub-23 va derrotar al Lleida per 7 a 2 en un partit que va estar molt igualat a la primera part, però que a la segona, els homes de Carles Freixedes, van desplegar el seu joc tècnic i ràpid i van començar a perforar la porteria lleidetana fins al 7 a 2 final. Un resultat que els ha de donar ànims de cara els pròxims partits.