OK LLIGA 2013-14 (JORN. 19): TORDERA 3 - VENDRELL 5

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell suma tres punts molt importants a la pista del Tordera

Alineacions

CLUB PATÍ TORDERA (3): Jordi López (porter), Andrea Bolcato, Sergi Parra, Marc Serra, Joan Castañé –equip inicial-, Josep Hernández, Xavier Aldrich, Adrià Martos, Marçal Cuenca i Enric Nuñez (porter).

MORITZ CE VENDRELL (5): Xevi Puigbí (porter), Sergi Miras, Lluís Ferrer, Xixi Creus, Jordi Ferrer –equip inicial, Àngel Rodríguez, Eloi Albesa, Carlos Cortijo, Josep M. Guasch (porter) i Erik Gual.

Gols0-1 (2') Lluís Ferrer; 0-2 (4') Jordi Ferrer; 0-3 (23') Sergi Miras, de penal; 0-4 (24') Eloi Albesa, de falta directa; 0-5 (34') Jordi Ferrer; 1-5 (45') Xavier Aldrich; 2-5 (47') Marc Serra, i 3-5 (49') Adrià Martos.

Faltes: 14 / 10

Targetes: blaves a Marc Serra (24') i a Xixi Creus (48').

Àrbitres: Valverde i López.

A dos minuts de començar el partit, Lluís Ferrer va fer el 0 a 1 amb un contraatac que el va deixar sol davant de Jordi López. Al minut 4 Jordi Ferrer va fer el segon gol a favor del Vendrell, que va aprofitar un inici de partit amb facilitats en la defensa del Tordera. Al minut 17, els àrbitres van assenyalar penal a favor del Tordera i Puigbí va aturar el llançament de Sergi Parra. Quan semblava que en els últims minuts de la primera part dominava el Tordera, Puigbí va estar molt segur sota els pals i el Vendrell va aprofitar les accions de pilota aturada per ampliar l'avantatge en el marcador. A falta de 3 minuts per al descans, el Tordera va disposar d'un altre penal per poder marcar el seu primer gol del partit, però el porter del Moritz CE Vendrell va tornar a estar encertat i va aturar el xut de Xavier Aldrich. Un minut després els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell i Sergi Miras el va aprofitar per fer el 0 a 3. I a tretze segons per a la mitja part Marc Serra va rebre una targeta blava i Eloi Albesa va fer el 0 a 4 amb la falta directa consegüent.

A 9 minuts de la represa Jordi Ferrer va fer el 0 a 5. Tot indicava que el Vendrell s'emportaria els tres punts sense cap problema davant d'un Tordera que no reaccionava, però que en els darrers minuts del partit va retallar distàncies en el marcador. Al minut 38 els locals van fer la desena falta, però en aquesta ocasió Eloi Albesa no va poder superar Jordi López. Al minut 45 el Vendrell va fer la desena falta i Aldrich va fer l'1 a 5 de falta directa. Al minut 47 Marc Serra va fer el 2 a 5 aprofitant una relaxació en defensa del Moritz CE Vendrell. Al minut següent Xixi Creus va rebre una targeta blava, però Aldrich no va poder superar Puigbí en la falta directa. El Vendrell amb inferioritat numèrica va rebre el tercer gol del Tordera, obra d'Adrià Martos. Ja no hi va haver més temps i el partit va finalitzar amb un 3 a 5 al marcador.

I després d'aquesta jornada intersetmanal de l'OK Lliga, ara l'equip ja pensa en el proper partit, el qual pot suposar la seva classificació als quarts de final de la Lliga Europea. Serà el dissabte 22 de febrer, a les 21 h, contra el Diessbach de Suïssa. Es fa una crida a tota l'afició per venir al pavelló del Club i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir aquesta nova fita històrica per a l'hoquei del Vendrell.