20 de febr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 18): NOIA 7 - VILAFRANCA 6

Font: Premsa CP Vilafranca

EL VILAFRANCA PERD PER LA MÍNIMA EN UN GRAN PARTIT

Aquest passat diumenge, el Patí Vilafranca Capital del Vi, es desplaçava a Sant Sadurní per jugar el derbi contra el Noia. El partit es preveia difícil, però els jugadors i aficionats vilafranquins estaven conscienciats de la importància dels punts, i per això fins a Sant Sadurní s’han desplaçat molts aficionats de la Capital del Vi per donar suport al seu equip, fent que hi haguessin més aficionats del Patí que locals.

El partit ha començat molt bé pel Vilafranca, ja que Xavi Caldú ha posat el 0 a 1 en el marcador a en el minut 1. Però poc ha durat l’alegria vilafranquina, ja que cinc minuts més tard, Eloi Mitjans ha posat l’empat a 1, i un minut més tard, Aleix Estaller ha fet el 2 a 1. Amb aquest gol, el Noia s’ha refet i tres minuts més tard ha fet el tercer gol, obra de Pau Bargalló. Però el Vilafranca ha continuat arribant a la porteria de Lluís Gil, tant de jugada com de xuts llunyans, i així és com a la mitja volta, Jordi Galán feia el 3 a 2 al minut 15. Sembla que el partit s’igualava, però a manca de quatre minuts, el Noia s’ha tornat a avançar amb un gol de Francesc Gil, posant el 4 a 2. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, ja que ha manca d’un minut, Gerard Camps ha aturat un penal a Eloi Mitjans.

A la segona part, el Noia ha fet el 5 a 2 molt ràpid, mitjançant Pau Bargalló, i al minut 4, Xavi Caldú ha desaprofitat una falta directe. Eloi Mitjans, per part del Noia, ha fallat un penal al minut 10. Però en una jugada que els àrbitres estaven a l’altre pista, han mostrat una targeta blava molts discutida a Joan Vázquez, que estava assegut a la banqueta, Marc Julià ha transformat en gol la falta directa, fent el 6 a 2. Semblava que el Vilafranca estava vençut, però a partir d’aquest moment, els vilafranquins s’han refet i Pablo Aguarón, un dels millors homes del Vilafranca, ha revolucionat el partit, marcant un gol de falta directa i un gol de jugada posant el 6 a 4. Posteriorment un Jordi Galán molt lluitador ha posat el 6 a 5 en el marcador. Jordi Galán podia haver fet l’empat si el un llançament seu de penal hagués entrat. Alhora el Noia ha errat una falta directa a manca de set minuts, i quan tant sols quedaven quatre minuts, de nou Pablo Aguarón feia el seu tercer gol, posant l’empat a 6 en el marcador. Però quan quedava un minut i mig, Aleix Estaller ha desfet l'equilibri amb un gol de fortuna, i ha deixat el definitiu 7 a 6. Però tal i com s’ha vist el partit el més just hauria sigut el repartiment de punts, en el que ha sigut un bon derbi.

Ara la setmana que ve, el Patí rebrà la visita del Lleida dissabte a les 20:30h, en un partit clau davant un rival directe a la classificació, al que els aficionats vilafranquins no poden faltar a la cita.

El sub-23 també perd per la mínima

L’equip del sub 23, també ha perdut per la mínima (2 a 1) en un partit molt vistós per part dels dos equips, on els locals s’han avançat després d’un rebot, i també en la primera part, ha fet el 2 a 0. Però els homes de Carles Freixedes, mitjançant Ricard Pintado, han fet el 2 a 1, resultat que no es mouria fins al final.