25 de març 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 22): LICEO 7 - VILAFRANCA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

El Club Patí Vilafranca es va desplaçar a la Corunya per disputar la 22ª jornada de l’OK lliga, en un desplaçament ràpid, en el que van marxar dissabte al matí i a primera hora de diumenge, l'expedició vilafranquina a tornava a ser a Vilafranca.

Les coses van començar molt bé pels homes de Jordi Garcia, ja que en el minut 4, Pablo Aguarón feia el primer gol vilafranquí. El Vilafranca estava molt ben posicionat a la pista, i els corunyesos no trobaven la manera de trencar la defensa vilafranquina. Al minut quinze de partit Pablo Aguarón tornava a avançar als de la Capital del Vi i les coses es posaven de cara pels vilafranquins, però el Liceo, un minut després, reduïa distàncies i posava l'1 a 2. El Vilafranca jugava molt seriosament, però a manca de quatre minuts, els àrbitres van xiular una penal molt rigorós al equip vilafranquí i Lucas Ordoñez feia l’empat a 2, resultat amb que s’arribaria a la mitja part.

A la represa, els vilafranquins continuaven ben posicionats, i a més, van tenir la superioritat numèrica d’homes a la pista, després de que Lucas Ordoñez veiés la targeta blava en el minut 4. L’empat es resistia en el marcador, però en el minut deu, una bola dividida a la frontal de l’àrea de Gerard Camps, la va aprofitar Jordi Bargalló per fer el 3 a 2. Quatre minuts després una triangulació ràpida dels gallecs va permetre a Eduard Lamas fer el 4 a 2, i en el mateix minut, Jordi Bargalló va aprofitar una passada d’un company seu i des de la frontal de l’àrea va posar el 5 a 2.

Al Vilafranca ja se li havia escapat el partit, i més quan els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Pablo Aguarón a pocs minuts pel final. La falta directa la va transformar Lucas Ordoñez per fer el sisè gol dels locals. En una bona jugada d’atac el Vilafranca posava el tercer gol en el marcador a manca de sis minuts, obra de Jordi Galàn, però poc després, Eduard Lamas tornava a marcar pels gallecs i posava el definitiu 7 a 3 en l’electrònic. Amb els resultats d’aquesta jornada, el Vilafranca continua dotzè a la classificació, i a la propera jornada, jugarà contra el Vendrell.

El Sub 23 guanya al PHC Sant Cugat

Els homes de Carles Freixedes han guanyat per 1 a 4 al PHC Sant Cugat en un gran partit de tot l’equip, que ha demostrat el bon moment de joc pel que passa l’equip i que mica en mica va escalant llocs a la classificació.