OK LLIGA 2013-14 (JORN. 22): VENDRELL 2 - IGUALADA 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell empata a casa amb l'Igualada

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (2): Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Sergi Miras, Lluís Ferrer, Eloi Albesa –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Jordi Ferrer, Èdgar Juncosa i Xús Fernández (porter).

MONBÚS IGUALADA (2
): Elagi Deitg (porter), Jaume Molas, Oriol Vives, Ton Baliu, Jassel Oller -cinc inicial-, David Carles, Joan Muntané, Nil Garreta, Pep Vilaseca i Àlex Ferrer (porter).

Gols1-0 (9') Sergi Miras, de penal; 1-1 (30') Ton Baliu; 2-1 (41') Sergi Miras, de penal, i 2-2 (45') Jaume Molas, de falta directa.

Àrbitres: López i Veiga.

Targetes: blava a Xixi Creus (49').

Després d'uns minuts de tempteig per part dels dos equips, al minut 9, els àrbitres van xiular penal favorable per al Vendrell i Miras va marcar l'1 a 0. El Vendrell es va anar carregant de faltes i al minut 13 ja n'havia sumat 8. Al minut 14, en un contraatac de 3 contra 1, Xixi Creus va estar a punt de fer el segon per al Moritz. Al minut 15 va ser Àngel Rodríguez qui va posar a prova a Deitg amb un xut llunyà. El Vendrell va continuar disposant d'ocasions en els minuts següents. Al minut 22 el Vendrell ja va sumar la novena falta.

A la segona part, l'Igualada va empatar amb un gol de Ton Baliu al minut 30. Al minut 32, el Vendrell va fer la desena falta i Puigbí, una vegada més, va estar excel·lent aturant la falta directa executada per Ton Baliu. Dos minuts després els àrbitres van xiular penal favorable a l'Igualada. Oller va tirar la pilota al pal i no va saber aprofitar el rebot. El Vendrell va continuar acumulant faltes i al minut 37 ja va sumar la 14. Al minut 41, els àrbitres van xiular penal favorable al Moritz i Miras no va fallar i va fer el 2 a 1. Al minut 45, va caure la quinzena falta del Vendrell. En aquesta ocasió, Jaume Molas va superar Puigbí amb una execució magistral de la falta directa i l'Igualada va tornar a empatar el partit. Al mateix minut l'Igualada va fer la desena falta, però Eloi Albesa no va aprofitar l'ocasió per tornar a avançar el Moritz en el marcador. Al 59 segons per al final Xixi Creus va rebre una targeta blava. Aquesta vegada Puigbí va neutralitzar la falta directa executada per Molas. El partit va finalitzar amb l'empat de 2 a 2.

El proper dissabte 29 de març hi ha una cita important per a la història de l'hoquei vendrellenc. Per primera vegada jugarà els quarts de final de la Lliga Europea i ho farà a les 20 h, a casa, contra els italians del Valdagno. Es fa una crida a l'afició per omplir el pavelló i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir un bon resultat per al partit de tornada que es jugarà a Itàlia el 12 d'abril. El partit no està inclòs a la targeta de col·laborador/a. El preu de l'entrada serà de 10 euros (5 euros amb la targeta de col·laborador/a). Som-hi el Vendrell, volem continuar fent història.