15 d’abr. 2014

LLIGA EUROPEA 2013-14 (1/4 DE FINAL -TORNADA-): VALDAGNO 4 - VENDRELL 7

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell continua fent història i es classifica per a la F4 de la Lliga Europea

Amb el resultat advers del partit d'anada al pavelló del CE Vendrell de 4 a 6, ahir, els homes de Guillem Cabestany tornaven a tenir una cita amb la història, i aquesta vegada amb una remuntada per aconseguir classificar-se a la final a quatre de la Lliga Europea, que es disputarà els dies 3 i 4 de maig, en una seu encara pendent de concretar.

Amb un domini inicial del Valdagno, el Vendrell es va treure ben aviat la por de sobre i als minuts 4 i 5, Lluís Ferrer i Xixi Creus ja van fer la feina d'igualar l'eliminatòria i posar el comptador a zero. Al minut 7, Tataranni va disposar d'un penal, però Puigbí va aturar el seu xut i va començar el seu recital particular d'aturades. L'osonenc va tenir una actuació excel·lent durant tot el partit. Després d'uns minuts d'allau italià a l'atac, al minut 19 Cortijo va fer el 0 a 3 i, tres minuts després, Xixi Creus va fer el seu segon gol. El partit es posava de cara per al Vendrell i superava l'eliminatòria per dos gols, però abans d'arribar al descans Sergio Festa va fer l'1 a 4.

A l'inici de la segona part el Valdagno va sortir molt fort amb l'objectiu de capgirar la situació i, animat per la seva afició que omplia de gom a gom el seu pavelló, va poder posar-se amb un 3 a 4 en el marcador, amb gols de Sergio Festa i de Carlos Nicolia. Sortosament, tot seguit, Eloi Albesa va marcar el 3 a 5 després d'aprofitar el rebuig d'una falta directa per la desena falta acumulada pel Valdagno, i tornava a igualar l'eliminatòria. Al minut 39 Tataranni volia tornar a ser malson per al Vendrell i va tornar a posar el Valdagno a la final a quatre. Però Àngel Rodríguez, al minut 40, i Jordi Ferrer, al minut 41, van marcar els dos gols que van establir el resultat definitiu de 4 a 7, que classificava el Vendrell per jugar la final a quatre de la Lliga Europea, ja que el resultat global es posava amb un 10 a 11 favorable al Moritz.

Per tant, una vegada més, el Moritz CE Vendrell continua fent història. El dissabte 3 de maig jugarà una de les semifinals de la final a quatre de la Lliga Europea contra el Porto. L'altra semifinal la disputaran el FC Barcelona i el Benfica.

Fitxa del partit

Hockey Valdagno (4): Ricardo Gnata (porter), Diego Nicoletti, Carlos Nicolia, Massimo Tataranni, Matias Platero -cinc inicial-, Giulo Cocco, Sergio Festa, Andrea Bicego i Davide Pertegato (porter) .

Moritz CE Vendrell (7): Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Sergi Miras, Lluís Ferrer, Eloi Albesa –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Jordi Ferrer, Erik Gual i Xús Fernández (porter).

Resultat global de l'eliminatòria: 10-11

Gols: 0-1 (4') Lluís Ferrer; 0-2 (5') Xixi Creus; 0-3 ( 19') Carlos Cortijo; 0-4 (22') Xixi Creus; 1-4 (23') Sergio Festa; 2-4 (34') Sergio Festa; 3-4 (36') Carlos Nicolia; 3-5 (37') Eloi Albesa; 4-5 (39') Tataranni; 4-6 (40') Àngel Rodríguez, i 4-7 (41') Jordi Ferrer.

Àrbitres: Jose Pinto i Joaquim Pinto (Portugal).