16 d’abr. 2014

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2013-14 (JORN. 22): SHUM 10 - JOLASETA 4

Font: Premsa SHUM

Golejada per seguir mirant cap amunt

El SHUM Grupo Maestre ha mostrat aquest diumenge la voluntat de mantenir vives les seves opcions d’ascens —a dos punts— amb una golejada al Jolaseta. El Maçanet ha estat encertat en atac i no ha donat cap oportunitat als bascos, que han marxat al descans amb un 6 a 1 en contra. Gerard Pujol ha aprofitat per donar minuts als homes menys habituals i preparar a l’equip per al transcendental partit de la propera jornada (26 d’abril) a la pista de l’Alcodiam.

L’equip de Gerard Pujol ha demostrat des de bon inici que era superior al conjunt basc. Els dos primers gols de Xavi Lladó i una diana de Xevi Terns ha establert un 3 a 0 que ha obert el camí de la golejada, que ha continuat amb els gols dels joves David Gelmà, Gerard Pujol i Moi Aguirre. Abans però, Emilio Álvarez ha robat una pilota al mig de la pista per escapar-se en una acció d’un contra un i superar a Linu.

Després del descans, la porteria maçanetenca ha estat defensada pel saltenc Joel Moral, qui ha aturat els atacs visitants, però no ha pogut evitar el gol en les dues faltes directes que han executat Emilio Álvarez i Arostegui. El SHUM, per la seva banda, ha continuat trobant espais en la defensa visitant i Roger Presas i David Gelmà han acabat fent dos doblets que han ampliat el marcador, per primera vegada aquest curs, fins a la desena de gols.

El maçanetenc Roger Presas ha marcat després de penjar la bola i ser desviada (podria haver tocat la bola el company Gerard Pujol) i també ha vist porteria quan, des de dins l’àrea i d’esquena, ha aixecat i picat la pilota, en un bon detall tècnic. David Gelmà també ha completat el seu compte golejador amb un hat-trick, després de transformar un penal i de clavar a l’escaire dret un potent xut exterior.

Fitxa.

SHUM Maçanet: Linu, Xavi Lladó, Roger Presas, Xavi Terns i Roger Pujol (cinc inicial); David Gelmà, Carles Rodríguez, Gerard Pujol, Moi Aguirre i Joel Moral.

RC Jolaseta: Juan Barrenechea, Jose Mendialdua, Nico Mendialdua, Emilio Álvarez i David González(cinc inicial); Arostegui i González.

Gols:  1-0, m.7, Xavi Lladó; 2-0, m.10, Xavi Lladó; 3-0, m.16, Xevi Terns; 3-1, m.17, Emilio Álvarez; 4-1, m.19, David Gelmà; 5-1, m.22, Gerard Pujol; 6-1, m.24, Moi Aguirre; 6-2, m.30, Emilio Álvarez (falta directa); 7-2, m.32, Roger Presas; 7-3, m.34, David González; 8-3, m.35, Roger Presas; 9-3, m.44, David Gelmà; 9-4, m.47, Arostegui (falta directa); 10-4, m.48, David Gelmà (penal).

Àrbitres: Dapena Taboada i Benítez Ramírez. Blava per al local Moi Aguirre.

Faltes: 13 del SHUM i 15 del Jolaseta.