20 d’abr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 24): VIC 3 - VILAFRANCA 2

Font: Premsa CP Vilafranca / Esportspenedes.cat

BON PARTIT, MAL RESULTAT

ESPORTEPENEDÈS| Des de fa 11 jornades el CP Vilafranca Capital del Vi no guanya cap partit i en molts d’aquests partits s’ha repetit la mateixa tònica. L’equip lluita, l’equip juga, l’equip pot esgarrapar quelcom però al final res. Aquesta jornada tocava visitar la no gens menys senzilla pista del CP Vic i malgrat avançar-se i empatar l’encontre va arribar la 14ena derrota de la temporada.

Als primers 25 minuts es va veure un partit igualat amb dos equips concentrats damunt de la pista. Al minut 6 Xavi Caldú va rebre una bona assistència de Jordi Esteva per obrir el marcador amb el 0-1. Només tres minuts més tard va arribar l’empat de Mia Ordeig en una jugada embolicada dins de l’àrea va caure l’empat al recollir un refús de Gerard Camps. Sense reacció al 14’ el Vilafranca va perdre una bola a mitja pista i de nou Ordeig ho va aprofitar per asseure al porter vilafranquí i posar el 2-1. La igualtat i bon treball dels dos equips va portar el partit al descans amb l’empat a 2 després que Joan Vàzquez, venint de darrere la porteria, li piqués la bola a Carles Grau.


El segon temps va deixar dos directes i un penal. Pablo Aguarón va errar la primera directa acumulativa enviant-la fora, Ordeig va veure com Camps li aturava un penal i a Roger Rocasalbas un directa, la segona a trenta segons pel final per blava a Jordi Galán. Abans del penal Ordeig va segellar la victòria amb el seu particular hattrick de jugada de triangulació marcant de primeres per baix. Cal remarcar que en el darrer minut els vigatans estaven amb 14 faltes i el Vilafranca va reclamar en més d’una ocasió la 15ena falta i conseqüent directe que no van arribar.

Gols: 0-1 Xavi Caldú 6’37” / 1-1 Mia Ordeig 9’12” / 2-1 Mia Ordeig 14’46” / 2-2 Joan Vàzquez 20’13” / 3-2 Mia Ordeig 42’48”