3 d’abr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 23): VILAFRANCA 2 - VENDRELL 3

Font: Premsa CP Vilafranca

Derrota injusta del Patí Vilafranca

El Club Patí Vilafranca ha tancat la 23a jornada de l’OK Lliga contra el CE Vendrell en un partit molt igualat, però que al final s’ha endut l’equip del Baix Penedès. El Patí encara es manté a un punt per sobre del descens, havent jugat contra Barça, Liceo, Reus i Vendrell en aquesta segona volta, amb la qual cosa, el Patí, un cop deixat enrere el Tourmalet, ha de començar a mirar endavant i sumar punts, per sortir de la posició on està.

Un Vendrell més elèctric ha topat amb la defensa vilafranquina molt ben posicionada. El Patí ho provava tot en atac: a la contra, de jugada, de xut llunyà, de jugada individual, així entre Vázquez i Caldú van portar les ocasions més perilloses dels vilafranquins, però no van poder superar al porter vendrellenc. El Vendrell, per la seva banda, també va tenir ocasions, no tantes com el Patí, però un encertat i atent Gerard Camps refusava les boles perilloses. A manca de quatre minuts, els àrbitres van anul·lar un gol al Vendrell de penal, per haver-lo xutat abans de que l’àrbitre ho assenyalés. A dos minuts pels final un seguit de contres han fet pujar les revolucions a l’encontre.

Als dos minuts de la represa, el vendrellenc Jordi Creus, de jugada personal ha entrat a l’àrea per creuar-li el llançament a Camps i fer el 0-1. Cinc després ha sigut Jordi Galán qui des de dins de l’àrea ha retallat al seu defensor per batre a Puigbí amb l’1-1. Pablo Aguarón, de falta directa acumulativa, ha avançat al Vilafranca al 34′. Després d’un pal de Miras, Jordi Ferrer al 40′ al segon pal i Carlos Cortijo al 41′. Eloi Albesa ha disposat de la directa acumulativa a tres minuts pel final, però Camps li ha aturat. I a manca de dos minuts els àrbitres no han xiulat un penal clar fet sobre Xavi Caldú, i tampoc no van voler xiular la quinzena falta acumulativa del Vendrell, en certes accions clares, el que hagués suposat la corresponent falta directe. Seguint la tònica dels darrers partits, els col·legiats no van xiular certes jugades clares en els últims instants del partit han perjudicat, i molt, al Patí Vilafranca, així cal recordar les accions que han perjudicat als vilafranquins en partits com el Cerceda, el Lleida, el Noia, i ara el Vendrell… una tema que el Patí no hi pot posar remei i això no depèn d’ell.

Ara el Patí jugarà a Vic, el proper 12 d’octubre a partir de les 19:30h en la 24ª jornada de l’OKlliga.

CP VILAFRANCA (2): Gerard Camps – Marc Navarro – Xavi Caldú – Jordi Galán – Pablo Aguarón [5 inicial] Joan Vàzquez – Jordi Esteva

MORITZ VENDRELL (3): Xevi Puigbí – Jordi Creus – Eloi Albesa – Lluís Ferrer [5 inicial] Jordi Ferrer – Àngel Rodríguez – Carlos Cortijo

Gols: 0-1 Jordi Creus 27’37″ / 1-1 Jordi Galán 33’01″ / 2-1 Pablo Aguarón (fd) 34’38″ / 2-2 Jordi Ferrer 40’51″ / 2-3 Carlos Cortijo 41’40″