9 d’abr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 24): VENDRELL 6 - LLORET 4

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya al Lloret 6 a 4

Al minut 4 Eloi Albesa va avançar el Vendrell en el marcador, però immediatament després Víctor Crespo va fer l'1 a 1. Al minut 7 Xixi Creus va fer el segon gol per al Vendrell. Els dos equips van anar a l'atac, el Vendrell per mantenir el seu lloc al capdemunt de la classificació de l'OK Lliga i el Lloret perquè està es una situació complicada a la part baixa i necessita sumar punts amb urgència. Al minut 10 Jordi Carbó va fer falta sobre Xixi Creus i els àrbitres van considerar ensenyar-li targeta blava. Eloi Albesa va aprofitar l'ocasió per fer el 3 a 1 de falta directa. Al minut 14, Xavier González va retallar distància en el marcador amb una bona triangulació amb Raul Pelicano que el va deixar sol davant de Puigbí. Tres minuts després, Cortijo va fer el quart per al Moritz Vendrell aprofitant una bola dins de l'àrea. Amb el 4 a 2 es va arribar al descans.

A l'inici de la segona part, el Vendrell va fer possessions de la pilota més llargues. Al minut 31 el Vendrell va fer la desena falta i Rodri va fer el 4 a 3 de falta directa. Al minut 35, Rodri va empatar a quatre aprofitant una badada de la defensa vendrellenca, que va protestar alçament de l'estic, però els àrbitres van donar el gol del Lloret com a vàlid. A partir d'aquest moment el Lloret s'ho va creure i va pressionar més a l'atac. Al minut següent els visitants van fer la desena falta, però Eloi Albesa no va poder superar Ferran Serra. En els minuts següents el Vendrell va augmentar el ritme de joc, però el Lloret va saber frenar-lo i esperar alguna jugada per marcar. Al minut 41, els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell, per aturada de bola amb el patí a dins de l'àrea, i Miras va llençar la pilota al pal. Al minut 43, el mateix Miras va fer el 5 a 4. Però el marcador estava molt ajustat i el Vendrell estava a una falta per acumular la quinzena, la qual va caure el minut següent. Sortosament, Puigbí va aturar el xut de falta directa de Rodri. Al minut 48 el Lloret va fer la quinzena falta i els àrbitres van ensenyar targeta blava a Carbó. La bola de la falta directa executada per Jordi Ferrer va anar al pal. Tot seguit, Xixi Creus va culminar una gran jugada en solitari de contraatac per fer el 6 a 4. Però això no va acabar aquí. El Lloret encara va disposar d'una falta directa, però Puigbí va aturar el fort xut de Pelicano en la falta directa. I després, a 22 segons per al final, els àrbitres van xiular penal a favor del Lloret, el qual es va haver de repetir. En les dues ocasions, Puigbí va aturar el xut de Víctor Crespo. Amb tot això, van veure targeta blava Raul Pelicano, Xixi Creus i Jordi Ferrer. Resultat final: 6 a 4.

El Moritz CE Vendrell ara ja pensa en el partit del proper dissabte a la pista del Valdagno, en el qual ha de superar un marcador de dos gols en contra del partit d'anada per a la classificació a la final four de la Lliga Europea. Està previst que el partit es pugui seguir en directe per Ràdio el Vendrell. El partit començarà a les 21 h.

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (6): Xevi Puigbí, Eloi Albesa, Sergi Miras, Lluís Ferrer, Xixi Creus -cinc inicial- Àngel Rodríguez, Jordi Ferrer, Carlos Cortijo, Aleix Cid i Xús Fernández.

CH LLORET (4): Ferran Serra, Jordi Rodríguez, Jordi Carbó, Víctor Crespo, Raúl Pelicano -cinc inicial- Marc Gómez, Àlex Grau, Oriol Perarnau, Xavi González i Xavi Crespo.

Gols1-0 (4') Eloi Albesa; 1-1 (4') Víctor Crespo; 2-1 (7') Xixi Creus; 3-1 (10') Eloi Albesa, de falta directa; 3-2 (14') Xavier González; 4-2 (17') Carlos Cortijo; 4-3 (31') Rodri, de falta directa; 4-4 (35') Rodri; 5-4 (43'9 Sergi Miras, i 6-4 (48') Xixi Creus.

Àrbitres: F.J. Garcia i D. Villar.

Targetes: targetes blaves a Jordi Carbó (10' i 48'), a Raul Pelicano, a Xixi Creus i a Jordi Ferrer (49').