24 de maig 2014

EL CP VILAFRANCA CONTINUARÀ UN ANY MÉS A L'OK LLIGA

Font: Premsa CP Vilafranca

SALVATS!!!

L'objectiu s’ha complert: el CP Vilafranca va aconseguir la salvació aquest passat divendres 23 de maig a la nit, just dos dies abans de fer l’any de l’ascens a l’OK Lliga a Areces. I és que la victòria del Blanes per 3 a 1 davant dels seus veïns del Lloret ha permès certificar la permanència matemàtica del Patí a l’OKlliga.

El Vilafranca en tenia prou amb un punt aquesta jornada, i les possibilitats eren moltes, i al final, abans de jugar el seu encontre, els de la Capital del Vi ja han certificat la seva permanència un any més a la millor lliga del món d’hoquei patins. Amb tot, però, el Patí jugarà diumenge a les 12h a Vilanova el partit de la 28ª jornada de lliga, un partit on els del Garraf ja han descendit, i el Vilafranca anirà a sumar tres punts de tràmit, però de privilegi, per tal de quedar el més amunt a la classificació. A més hi ha l’al·licient de que Gerard Camps es pot convertir amb “recordman” d’imbatibilitat a l’OKlliga si aconsegueix mantenir a 0 la seva porteria durant els primers 13 minuts i 13 segons. És per tots aquests motius, que els vilafranquins, s’han pres en molta serietat el partit, i volen sortir a guanyar el partit des del primer al darrer minut.

A les 10h, l’equip sub-23 del Vilafranca voldrà vèncer al Vilanova, en un partit que l’acostaria a la zona mitja de la taula.